2.4 C
Paşcani
marți, octombrie 26, 2021

Noul viceprimar se ocupa de curatenie, piete, asociatii si cultura

Noul viceprimar al Pascaniului are aceleasi atributii ca si fostul viceprimar. Precizarea a fost facuta de edilul municipiului in cadrul conferintei saptamanale de presa. Marius Pintilie a spus ca dupa sedinta de miercuri a fost discutata si acesta problema.

Mai exact va fi respectata organigrama aprobata de legislativul local, la inceputul acestui an, iar eventualele modificari vor fi facute abia anul viitor.
Conform documentului noul viceprimar. va avea in subordine Serviciul de Gospodarire Comunala, serele si spatiile verzi, pietele agroalimentare si asociatiile de proprietari. De asemenea Cristian Ratoi se va ocupa de Prevenirea si Protectia Muncii precum si de muzeu si Compartimentul Sport si Cultura.

Deocamdata primarul nu a emis o dispozitie in acest sens. Sunt incertitudini si cu dreptul de semnatura . Edilul spune ca doar atunci cand el va fi plecat in concediu, noul viceprimar, ramas la conducerea administratiei locale va avea drept de semnatura. Fostul viceprimar a semnat orice document mai uutin dispozitile de primar, contractele si certificatele de urbanism.

Mentionam ca in sedinta extraordinara care a avut loc miercuri 18 noiembrie de la ora 15.00 Cristian Ratoi a fost ales in functia de viceprimar, prin vot secret, cu sustinerea a 10 consilieri, 8 de la PNL si 2 de la Pro Romania, la propunerea primarului Marius Pintilie.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Primarul si consilierii PNL-Pro Romania, reclamati la DNA pentru abuz in serviciu

Primarul municipiului Pascani si consilierii locali din PNL si Pro Romania au fost reclamati la DNA si...

Sedinta pentru rectificari bugetare si modernizarea  unor strazi

Legislativul pascanean este convocat in sedinta ordinara, pe 28 octombrie de la ora 09.00. Pe ordinea de...

Bataie de joc la adresa unor societati comerciale. Conditii si probleme in plus pentru obtinerea acordului de functionare

Situatie confuza la Primaria Pascani privind eliberarea Acordului de Functionare pentru unele societati care isi desfasoara activitatea...

Pascaniul cauta teren pentru o noua cresa. Primarul a propus sa fie construita pe terenul alocat pentru doua blocuri ANL

Administratia locala din Pascani vrea sa construiasca o noua cresa, dar nu stie unde. Investitia ar urma...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI