More

  Noul Sindicat din Invatmantul pascanean s-a afiliat la Federatie. Duminca are loc premierea pensionarilor

  Array

  S4890121

  Sindicatul de Invatamant “Spiru Haret” Iasi, infiintat in luna mai de catre Mirel Pristavu, a fost afiliat la Federatia Sindicatelor Educatie. Afilierea a avut loc pe data de 20 iunie 2013,  in cadrul sedintei extraordinare a Biroului Executiv al Federatiilor Sindicatelor din Educatie “Spiru Haret”, desfasurata in Bucuresti.

  Astfel, cei 2500 de membri pot avea reprezentare in discutiile cu Inspectoratul Scolar Judetean dar si cu alte institutii ale Statului.

  Mirel Pristavu,  a renuntat la toate functiile pe care le-a ocupat in cadrul USLIP, in luna mai 2013, cand a avut probleme in colaborarea cu Laviniu Lacusta, ramas in momentul de fata presedinte al USLIP.

  Mai mult, noul sindicat, organizeaza duminica, 30 iunie 2013, premierea celor 39 de persoane, cadre didactice, didactice auxiliar și nedidactice care se pensionează la finalul acestui an școlar. Festivitatea va avea loc incepand cu ora 10.00, in Sala de Festivitati a Liceului “Miron Costin” Pascani, iar viitorii pensionari vor fi premiati cu diplome, flori si sume de bani.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet