9.9 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023

Noul regulament al CSM Pascani, in dezbatere publica

Noul regulament al CSM Pascani a fost pus in dezbatere publica. Proiectul de hotarare este disponibil de site-ul institutiei, iar cei care vor sa faca propuneri sau au opinii referitoare la acest document le pot trimite in scris la sediul Primariei sau in format electronic la adresa de e-mail apl@primariapascani.ro, pana la data de 4 iunie 2021.

Conform presedintelui clubului, consilier Catalin Conache in proiectul de regulament sunt stabilite mai bine atributiile consiliului de administratie si al managerului, precum si al modului de folosire al patrimoniului (terenuri, cladiri, finantari etc).

Astfel, potrivit celor declarate de presedintelui clubului, prin modificarea regulamentului, se dorește ca atat activitatea administrativa, cat si cea sportiva sa fie tratate separat in cadrul clubului sportiv.

Menționăm că modificările prevăzute în noul regulament vin pe fondul nemuțumirilor față de modul în care Bogdan Mandric și-ar fi îndeplinit atribuțiile din funcția de director executiv. În acest context, se dorește o mai buna administrare a clubului sportiv. De asemenea, tot în această perioadă, Mandric a anunțat că va fi plecat în concediu de odihnă, dar că va reveni în funcție.

Proiectul de regulament urmeaza sa fie supus aprobarii Consiliului Local.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow