2.4 C
Paşcani
vineri, decembrie 2, 2022

Noul primar si consilierii din Cristesti au depus juramantul. Fostul primar: Au castigat tinerii. Au tot srijinul nostru!

Comuna Cristesti are o noua conducere. Primarul si consilierii alesi pe 27 septembrie a.c. au depus juramantul, in cursul zilei de luni 19 octombire a.c.. Festivitatea a avut loc la Caminul Cultural, in prezenta prefectului judetului dar si a altor invitati. Sedinta festiva a fost deschisa de cel mai in varsa consilier, fostul primar Constantin Bolohan, ajutat de cel mai tanar dintre alesii locali. Doar 11 din cei 13 conslieri locali au depus juramantul, cu mana pe Biblie. Doi dintre ei urmeaza sa fie validati in zilele urmatoare, dupa demisia primilor de pe lista – primarul si cel care urmeaza sa fie consilierul sau personal, Gheorghe Harabagiu.

Dupa constituirea noului legislativ local a depus juramantul si noul primar ales. `Este vorba despre fostul viceprimar, Vlad Mihai Pintilii, de la PNL.

Le eveniment au participat prefectul judetului, Marian Grigoras dar si primarul ales al municipiului Pascani, Marius Pintilie si Sorin Nacuta candidatul PNL Pascani pentru Camera Deputatilor.

Si fostul primar al comunei a luat cuvantul. Constantin Bolohan a felicitat noua conducere si a spus ca alegerile au fost castigate de noua generatie, tineri care vor avea sprijinul comunitatii pentru proiectele de dezvoltare.

Mentionam ca la Cristesti sunt 13 consilieri locali, 8 de la PNL, 4 de la PSD si unul de la Pro Romania. In functia de viceprimar ar urma sa fie ales de consilieri, Constantin Insuratelu, conform precizarilor primarului.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow