28.5 C
Paşcani
luni, august 15, 2022

Noul primar, primele audiente. O parte din cetateni au fost reprogramati

Promisiunile din campania electorala au inceput sa isi produca efectele. Zeci de cetateni s-au inscris la prima audienta tinuta de noul primar, Marius Pintilie, pentru a obtine ajutor in rezolvarea unor probleme.
Cele mai multe solicitari au fost pentru clarificarea unor situatii complicate de fond funciar si eliberarea titlurilor de proprietate, iar altii au cerut sprijinul administratiei locale pentru diverse probleme sociale. De asemenea au fost puse in discutie si cateva probleme cu unele constructii din oras.

Asa cum era de asteptat, doar o mica parte din probleme au fost clarificate pe loc. Primarul le-a spus tuturor ca vrea sa ii ajute, dar ramane de vazut cum si mai ales cand.

Intalnirea a avut loc joi dimineata si a durat aproape 4 ore. Doar o parte din cei inscrisi au reusit sa vorbeasca cu edilul. Restul au fost reprogramati pentru saptamana viitoare. Marius Pintilie a promis ca se va intalni cu ei, luni sau marti, asa incat sa nu ramana restante pentru audientele de joia viitoare. Discutiile de astazi au durat aproape 4 ore iar efectele au fost vizibile. A urmat o conferinta de presa la care edilul a ajuns obosit si ragusit, mai ales dupa purtarea mastii de protectie.

Mentionam ca in timpul campaniei electorale Marius Pintilie a promis ca va elibera titlurile de proprietate pentru terenuri, tuturor celor care nu au reusit sa le obtina pana acum, desi acesta obligatie este in sarcina Comisiei Judetene de Fond Funciar, nu a primarului. Tot el a promis cetatenilor, mai ales celor din suburbii, ca vor avea gaz, apa, canalizare, si strazi asfaltate, iar acum ei vor sa le obtina cat mai repede.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow