More

  “Noul început” promis de ieşeanul ajuns vice naţional la PSD: partidul susţine la Primării condamnaţi penal ori trimişi în judecată

  Array

  Proaspăt ales vicepreşedinte naţional al PSD, ieşeanul Mihai Chirica a promis în ultimele luni “un nou început, un alt fel de politică”. Numai că PSD are drept candidaţi la principalele primării din judeţ oameni deja condamnaţi penal pentru corupţie sau trimiși în judecată pentru fapte similare. Culmea, la Târgu Frumos PSD-istul Ionel Vatamanu a primit expres de la judecători interdicţia de a candida în 2016 dar PSD-ul îl propune la Primărie chiar şi în aceste condiţii. Şi cine credeţi că îl scotea în week-end în faţă pe Vatamanu şi-i făcea statuie? Evident, “reformistul” Mihai Chirica.

  Judecătorii: Vatamanu nu are voie să candideze. PSD-ul: “noi îl propunem candidat pentru funcţia de Primar”

  Primarul de Târgu Frumos, pesedistul Ionel Vatamanu, a primit în decembrie 2015 o pedeapsă de an şi două luni de închisoare cu suspendare, pentru conflict de interese. Totodată el ar urma să achite 8500 lei cheltuieli de judecată şi are interdicţie de a mai candida sau de a ocupa funcţii publice, în acesta perioada.

  Continuare pe Topiasi.ro

  Ce părere ai?

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  rca-ieftin.ro

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet