2.8 C
Paşcani
sâmbătă, ianuarie 29, 2022

Noul coronavirus, joc strategic pe Bursele lumii? Răzvan Dumitrescu: De ce și-a tras China glonțul în picior

Jurnalistul Răzvan Dumitrescu a vorbit, în interviul acordat DCNews.ro, despre teoriile conspirației care plutesc în jurul noului Coronavirus.

Una dintre teoriile comentate are în vizor China, acuzată că a provocat această pandemie, pentru că, în momentul în care a fost declanșată, exista deja un război în culise între SUA și China, președintele american Donald Trump făcând multiple declarații ce vizau domeniul economic, în principal.

”China și-ar fi tras glonțul ăsta în picior, știind că ea poate, prin metodele pe care le lua în propria țară, și pe care alții nu le pot lua, să stăpânească chestia asta, exportă, îi slăbesc economic pe ceilalți și încep să cumpere afaceri care cad, cote de piață, de pe întreg mapamondul.” este ipoteza comentată de Răzvan Dumitrescu. Jurnalistul a explicat că această criză poate reprezenta o bună oportunitate pentru China ”când cad pe Bursă afaceri, să cumpere, să folosească banii și să se trezească proprietari ai multor afaceri de pe glob”.

”Au cumpărat de mii de miliarde companii, n-ai cum să verifici. Au cumpărat multe acțiuni la prețuri de nimic. Ideea e de proprietate” a explicat Răzvan Dumitrescu.

Continuarea si video pe DCNEWS

DE LA ACELAȘI AUTOR