11.5 C
Paşcani
marți, septembrie 21, 2021
Array

,,Noua Republica” monitorizează, timid, administraţia din Paşcani . ,,La ce ne folosesc strazi asfaltate daca nu avem locuri de munca?” – VIDEO

Partidul Noua Republica prinde rădăcini şi la Paşcani. Astăzi de la ora 13 la Casa de Cultură din Paşcani a avut loc a doua conferinţă de presă a organizaţiei locale. Scopul întâlnirii cu ziariştii a fost acela de a critica administraţia din Paşcani pentru modul de gestionare a unor probleme de interes public. Pentru început, preşedintele organizaţiei locale Sorin Olaru a criticat, timid, faptul că atât fostul primar, Grigore Craciunescu cât şi actualul edil, Dumitru Pantazi, au datorii uriaşe la bugetul local prin intermediul firmelor pe care le deţin.
,, Este imoral ca cei care conduc Primăria să aibă datorii la buget şi să aştepte ca ele să fie prescrise…”
Olaru a criticat puterea locală şi pentru faptul că la Paşcani nu sunt suficiente locuri de parcare şi pentru modul de gestionare a câinilor comunitari.
În acelaşi context, liderul PNR Paşcani a acuzat Primăria Paşcani de iresponsabilitate în modul de cheltuire a banilor publici pentru organizarea ediţiei din acest an a ,,Zilelor Pascaniului” şi de lipsa de viziune pentru dezvoltarea economică a oraşului. Olaru a subliniat că administraţia locală ar trebui să facă demersurile necesare pentru amenajarea unui parc industrial şi pentru derularea de noi proiecte europene.
Din dorinţa de a minimaliza acţiunea de asfaltare a străzilor demarată de Primărie, politicianul păşcănean a precizat că degeaba avem străzi dacă nu vor fi create şi noi locuri de muncă. Liderul PNR crede că autorităţile locale ar trebui să intervină împotriva concurenţei neloiale şi a muncii la negru şi a dat exemplu ceea ce se intampla la Paşcani, în atelierele auto.
În acelaşi context liderul organizaţiei judeţene , Liviu Bargaoanu, a vorbit despre proiectele politice ale Partidului Noua Republică. El a apreciat că România este condusă de o elită de pradă motiv pentru care multe oraşe din ţară se îndreaptă spre faliment.
Orizont.info

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI