8.5 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023
Array

Noua listă pentru locuințele ANL. Primii patru vor primi apartamentele abandonate de alții

Veste buna pentru 4 familii din Pascani. In urmatoarele saptamani, ei vor intra in posesia locuintelor ANL din Municipiu. Sunt disponibile un apartament cu doua camere si trei garsoniere. Astazi, dupa o sedinta de cateva ore, in timp ce membrii comisiei au analizat dosarele, s-au stabilit si viitorii proprietari, pentru urmatorii 5 ani de zile.

lista anl 1

Au fost stabiliti beneficiarii celor 4 locuinte ANL aflate la dispozitia Primariei Pascani dupa ce au fost eliberate de fostii locatari. In cursul zilei de astazi, comisia speciala s-a intrunit pentru a analiza cele 58 de dosare depuse de tinerii pascaneni din anul 2007 si pana in prezent. Din totalul de dosare depuse au fost valabile numai 18.

20150210_161433

Asadar din cele 18 dosare valide, care aveau documentati la zi, au inceput sa fie bifate criteriile de partajare. Printre ele se afla – vechimea cererii, numarul de copii, studiile, probleme de sanatate si mai ales unde locuieste solicitantul.

Cel mai mare punctaj, de 77, a fost obtinut de Mirela Buha, casatorita si cu doi copii, urmata de Catalin Stanica, Radu Iacoboaia si Oana Harhata. Ultimii trei au avut acelasi punctaj, de 64, insa repartizarea s-a facut dupa criterii cum ar fi starea de sanatate, stare civila, situatia in care locuiesc acum.

20150210_161454

Lista cu cei 4 viitori beneficiari de locuinte ANL urmeaza sa fie aprobata si de legilslativul pascanean, intr-o viitoare sedinta de consiliu local.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow