More

  Nouă esplanada, scările şi trotuarele vor fi spălate săptămânal. Primăria achiziţionează utilajele

  Array

  Pascaniul face paşi importanţi spre civilizaţie şi normalitate. Nouă esplanada, scările mari şi cele mici, unde lucrările de reabilitare sunt aproape de finalizare vor fi spălate săptămânal şi măturate în cel puţin o dată la două zile. Cel puţin aşa susţine primarul municipiului, Dumitru Pantazi, pentru menţinerea curăţeniei. În acest sens urmează să fie achiziţionate o serie de utilaje moderne pentru spălat şi măturat, cu bani de la bugetul local. Propunerea urmează să fie înaintată spre aprobare Consiliului Local.

  Suprafaţa totală de trotuare şi pavaje este de peste 40.000 de metri pătraţi din care aproape 15.000 reprezintă doar Esplanada. Vor fi măturate şi spălate şi trotuarele şi aleile cu pavele de pe marginea strazilor. De asemenea scările urmează să fie întreţinute cu ajutorul unor utilaje manuale nu cu măturoaiele aşa cum era până acum. Primarul Pascaniului spune că şi iluminatul public va fi pe măsură. Luminile de pe scări sunt deja funcţionale şi vor fi aprinse conform programului.

  Menţionăm că termenul de finalizare al Planului de Dezvoltare a Zonei Vale a fost prelungit pan ape dată de 1 decembrie 2015. Investiţia este realizată din fonduri europene şi de la bugetul local.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Program special pentru colectarea hartiei, plasticului si metalului

  Schimbari importate la Pascani, privind programul de colectare al gunoiului. Incepand de pe 25 ianuarie a.c. operatorul de salubritate nu va mai...

  Trei morți în urma unui accident rutier în județul Iași – VIDEO

  Un accident foarte grav s-a produs joi la amiază în localitatea Scânteia. Trei persoane au murit. Un autocamion și un autoturism s-au ciocnit violent...

  Anunt de pierdere

  Pierdut registru unic de control nr. 957783 - 705- 2007 al SC SELGLAST COMPANY SRL, CUI 21374849, J22/784/2007. Il declar nul!

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI