14.1 C
Paşcani
marți, septembrie 27, 2022
Array

Nouă esplanada, scările şi trotuarele vor fi spălate săptămânal. Primăria achiziţionează utilajele

- Advertisement -

Pascaniul face paşi importanţi spre civilizaţie şi normalitate. Nouă esplanada, scările mari şi cele mici, unde lucrările de reabilitare sunt aproape de finalizare vor fi spălate săptămânal şi măturate în cel puţin o dată la două zile. Cel puţin aşa susţine primarul municipiului, Dumitru Pantazi, pentru menţinerea curăţeniei. În acest sens urmează să fie achiziţionate o serie de utilaje moderne pentru spălat şi măturat, cu bani de la bugetul local. Propunerea urmează să fie înaintată spre aprobare Consiliului Local.

Suprafaţa totală de trotuare şi pavaje este de peste 40.000 de metri pătraţi din care aproape 15.000 reprezintă doar Esplanada. Vor fi măturate şi spălate şi trotuarele şi aleile cu pavele de pe marginea strazilor. De asemenea scările urmează să fie întreţinute cu ajutorul unor utilaje manuale nu cu măturoaiele aşa cum era până acum. Primarul Pascaniului spune că şi iluminatul public va fi pe măsură. Luminile de pe scări sunt deja funcţionale şi vor fi aprinse conform programului.

Menţionăm că termenul de finalizare al Planului de Dezvoltare a Zonei Vale a fost prelungit pan ape dată de 1 decembrie 2015. Investiţia este realizată din fonduri europene şi de la bugetul local.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

ELEVII PASCANENI, PUSI PE DRUMURI PENTRU ABONAMENTELE GRATUITE

  Nemultumiri in randul elevilor si parintilor din Pascani in...

Testări gratuite pentru prevenirea cancerului de col uterin, la Stolniceni Prăjescu

Caravana Institutului Regional de Oncologie din Iași pentru testări...

Mai mulți bani pentru noaptea de Revelion, la Pașcani

Primăria Municipiului Pașcani vrea să cheltuie 134.000 de lei...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow