11.5 C
Paşcani
marți, martie 21, 2023
Array

Nou director la Societatea de Salubritate din Hîrlău

În ședința Consiliului Local de ieri de la Hârlău a fost anunțată demisia directorului de la S.C. Eco-Sal S.A Hârlău și numirea unui nou director interimar.
Consilierii sunt nemulțumiți de această decizie și cer să fie informați despre situația societății, înainte de a numi pe cineva interimar.

SED DE CL HIRLAU

Răspunsul autorității anunță că fostul director va răspunde de acțiunile sale și va preda conform legii documentația societății. Constantin Ștefănucă și-a dat demisia din motive personale și în urma unor măsuri menționate într-un raport al Curții Constituționale, așa cum precizează și primarul.

Propunerea consilierului Baltag Gheorghe ca director interimar a venit din partea primarului, acesta recomandându-l pentru această funcție.

În urma numeroaselor obiecții venite din partea consilierilor, legate de activitatea lui Constantin Ștefănucă, edilul din Hârlău a motivat că acesta s-a descurcat destul de bine în această funcție, iar în prezent situația societății este stabilă.
Singurul motiv de schimbare a directorului, așa cum precizează și primarul, ține de demisia fostului director, care nu se mai descurca, având și alte responsabilități.

Propunerea primarului a fost acceptată de către consilieri, Gheorghe Baltag primind voturile colegilor săi pentru noua funcție, având doar două abțieri din partea acestora.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow