More

  Nou director de şcoală contestat fără motiv de părinţii. Fostul director, nu a participat la concurs

  Array

  Protest spontan privind numirea unui director la conducerea şcolii din Valea-Seacă. Zeci de părinţi nemulţumiţi de faptul că noul an şcolar va începe cu altcineva în această funcţie, au venit astăzi la unitatea de învăţământ. Localnicii vor ca directorul interimar de până acum, profesoara Angela Duca, să îşi continue mandatul. Asta deoarece, a reuşit să renoveze interiorul clădirii şi a ajutat elevii să facă performanţă la anumite materii. Părinţii ameninţă că nu îşi vor trimite copiii la cursuri, dacă nu se va ţine cont de dorinţa lor.

   

  Materialul VIDEO in cadrul STIRILOR INFOBIT

  Scandal la şcoala din Valea-Seacă, in cursul zilei de astazi. De săptămâna trecută, la unitatea de învăţământ a fost numit un nou director, iar această modificare a fost motiv de protest pentru zeci de părinţi. Localnicii nu vor ca persoana care a avut această funcţie până acum, şi anume, Angela Duca, să fie schimbată. Asta deoarece, spun ei, a reuşit într-un timp scurt, să renoveze câteva săli de clasa şi holul instituţiei, care până de curând, erau într-o stare jalnică.
  Oamenii au încercat să stea de vorba astăzi cu noul director, Eugenia Nour. Ei spun că nu au nimic personal cu ea, însă nu o vor la conducere.

  Totodată, ameninţă că vor lua măsuri radicale, dacă nu va fi luată în seama dorinţa lor. Nu vor mai trimite copiii la şcoală, până când nu va fi din nou director profesoara Duca, ce a fost numită pe funcţie, interimar, în luna martie.Aceasta neagă orice implicare în protest şi spune că respectă decizia Inspectoratului.

  Primarul comunei, Gheorghe Baiceanu, spune că administraţia locală nu ştia de acest scandal. Chiar dimineaţă,a discutat cu cele două persoane despre începerea noului an şcolar şi nu a fost înştiinţat că va avea loc un protest.
  Potrivit inspectorului şcolar, Cristinel Iordachioaia, numirea profesoarei Eugenia Nour în funcţia de director, s-a făcut conform legii.

  Menţionăm că în luna iulie, postul de la şcoala din Valea-Seacă a fost scos la concurs, însă s-a inscris o singură persoană care nu a fost admisă. Profesoara, Angela Duca, nu a concurat pentru funcţia de director, deoarece spune ea, nu îndeplineşte toate condiţiile.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet