-3.1 C
Paşcani
duminică, februarie 5, 2023

Nota de plata pentru Revelionul din Pascani. Primarul a refuzat sa raspunda de ce nu a fost alaturi de pascaneni, la trecerea dintre ani

O situatie cu privire la cheltuielile facute din bugetul local pentru organizarea Revelionului 2023 a fost prezentata de viceprimarul municipiului Pascani, in cadrul conferintei saptamanale de presa.Cristian Ratoi sustine ca nota de plata este de peste 120 000. Cea mai mare cheltuiala a fost pentru scena si lasere, cca 56.000 lei, iar pentru artisti doar 25900 lei. De asemenea focul de artificii a costat 26000 lei iar restul banilor au fost cheltuiti pentru achitarea drepturilor de autor.

Viceprimarul sustine ca in acest an pregatirile vor fi facute mai devreme, atat pentru „Zilele Municipiului Pascani” cat si pentru spectacolul de Revelion si vor fi facute modificari in comisia de organizare.

La Revelionul din acest an, primarul Marius Pintilie nu a fost prezent. Edilul municipiului a refuzat sa raspunda din ce motive nu a fost alaturi de pascaneni la trecerea dintre ani.

Mentionam ca spectacolul de Revelion a inceput cu intarzaiere din lipsa de spectatori, in jurul orei 22.30. Pana la miezul noptii, pe platoul din fata Primariei s-au adunat cateva mii de persoane, conform estimarilor administratiei locale pentru a sarbatori, cu sampanie, noul an. Au concertat Cristinel Iordachioaia, Beatrice Duca, „Chihlimbar” si „Heaven”. Spectacolul a fost transmis in direct de BIT TV , atat pe retelele de cablu cat si online, pe Youtube si Facebook si a fost urmarit de mii de persoane.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow