17.7 C
Paşcani
duminică, iulie 25, 2021
17.7 C
Paşcani
duminică, iulie 25, 2021
Array

Nota de plata a administratiei Craciunescu – prejudicii de 18 milioane de lei. Cine o plateste?

Ultimele știri

Au ajuns notele de plata pentru numeroasele ilegalitati de pe timpul administratiei Craciunescu la Primaria Pascani. Prejudiciile sunt estimate la suma de aproape 18 milioane de lei si urmeaza sa fie recuperate de la cei vinovati dup ace vor fi actionati in judecata.
Suparare mare in Primaria Pascani. Zilele trecute au ajuns deciziile Curtii de Conturi Iasi in urma controlului facut anul trecut. Documentele cuprind concluziile dar si masurile care trebuiesc luate pentru recuperarea prejudiciilor constatate. Ele pot fi, insa, contestate in termen de 15 zile. Edilul pascanean a precizat ca in cursul zilei de maine vor fi facute publice atat pe site-ul institutiei cat si prin intermediul presei.
Cele trei echipe de inspectori a verificat modul de ducere a indeplinire a masurilor trasate in anul 2012 cu privire la investitiile ilegale si modul fraudulos de gestionare a banilor publici. Pe lista se afla , bariera si baza sportive de la Blagesti, terenul de tenis din spatele blocului Moldova , lucrarile de amenajare a strazilor Calea Iasului si Calea Romanului, unele dintre ele partial executate,dar si alte investitii dubioase.
Inspectorii Curtii de Conturi au verificat si activitatea financiar- contabila pentru anul 2012 atat cea a Primariei cat si cea a institutiilor publice aflate in subordinea Consiliului Local.
Primarul Dumitru Pantazi a spus ca pagubele urmaza sa fie recuperate in intregime de la cei responsabili.
Mentioonam ca prejudicul costatat de inspectori este de aproape 18 milioane de lei, dar deocamdata nu se stie cine si mai ales cand il va plati.
Orizont.info

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
17.7 ° C
19.3 °
15.6 °
71 %
1.3kmh
25 %
Dum
27 °
lun
29 °
mar
32 °
mie
33 °
joi
28 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI