More

  Nota de plata a administratiei Craciunescu – prejudicii de 18 milioane de lei. Cine o plateste?

  Array

  Au ajuns notele de plata pentru numeroasele ilegalitati de pe timpul administratiei Craciunescu la Primaria Pascani. Prejudiciile sunt estimate la suma de aproape 18 milioane de lei si urmeaza sa fie recuperate de la cei vinovati dup ace vor fi actionati in judecata.
  Suparare mare in Primaria Pascani. Zilele trecute au ajuns deciziile Curtii de Conturi Iasi in urma controlului facut anul trecut. Documentele cuprind concluziile dar si masurile care trebuiesc luate pentru recuperarea prejudiciilor constatate. Ele pot fi, insa, contestate in termen de 15 zile. Edilul pascanean a precizat ca in cursul zilei de maine vor fi facute publice atat pe site-ul institutiei cat si prin intermediul presei.
  Cele trei echipe de inspectori a verificat modul de ducere a indeplinire a masurilor trasate in anul 2012 cu privire la investitiile ilegale si modul fraudulos de gestionare a banilor publici. Pe lista se afla , bariera si baza sportive de la Blagesti, terenul de tenis din spatele blocului Moldova , lucrarile de amenajare a strazilor Calea Iasului si Calea Romanului, unele dintre ele partial executate,dar si alte investitii dubioase.
  Inspectorii Curtii de Conturi au verificat si activitatea financiar- contabila pentru anul 2012 atat cea a Primariei cat si cea a institutiilor publice aflate in subordinea Consiliului Local.
  Primarul Dumitru Pantazi a spus ca pagubele urmaza sa fie recuperate in intregime de la cei responsabili.
  Mentioonam ca prejudicul costatat de inspectori este de aproape 18 milioane de lei, dar deocamdata nu se stie cine si mai ales cand il va plati.
  Orizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  Lege pentru colectarea selectivă a frunzelor. Amenzi usturătoare pentru gospodarii care mai dau foc la frunze în curte

  Ştiţi mirosul de la ţară, din fiecare toamnă şi primăvară, când oamenii îşi fac curat în grădini şi ard vegetaţia uscată? Luaţi-vă adio de...

  Cum va fi recuperată materia predată în timpul şcolii online. Profesorii, plătiţi cu 100 de lei pe oră

  Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, anunţă că Ministerul pregăteşte o OUG care prevede organizarea de ore, cu prezenţa fizică a elevilor, pentru recuperarea materiei pierdute...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI