More

  Nota 10 cu prelungiri. Doctorul Costica Panzaru candideaza pentru un nou mandat la conducerea Spitalului de Urgenta Pascani

  Array

  Managerul Spitalului de urgenta Pascani a obtinut calificativ maxim pentru activitatea de anul trecut. Administratia locala a hotarat prelungirea mandatului cu inca 3 luni de zile dupa care va fi organizat un nou concurs.

  Spitalul de Urgenta din Pascani are un manager de nota 10. Acesta a fost calificativul obtinut de la comisia intrunita astazi pentru a analiza cum au fost indeplinite obiectivele pentru anul trecut cuprinse in contractul de management. Viceprimarul Vasile Axinte,presedintele comisiei spune ca dr. Costica Panzaru si-a indepliniti obiectivele si ca in plus au fost realizate si alte proiecte.

  Acesta a fost si motivul pentru care Primaria Pascani a decis prelungirea mandatului de manager cu inca 3 luni de zile dupa ce contractul a expirat la sfarsitul lunii trecute. Axinte a precizat ca cel mai probabil in luna mai va fi organizat un nou concurs de management la spitalul din Pascani, la care actualul director si-a anuntat deja participarea.

  Mentionam ca la Spitalul de Urgenta din Pascani a incheiat anul trecut cu 5,5 mil de lei excedent bugetar , stocuri de material si medicamente pentru jumatate de an de zile si investitii realizate de aproximativ 2 milioane de lei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Adolescenta cu chip de înger din Pașcani, a plecat la ceruri. Nicoleta a îndoliat o comunitate întreagă

  Adolescenta cu chip de inger din Pascani pentru care a luptat o comunitate intreaga sa obtina o sansa in plus la viata, a pierdut...

  Anunt de pierdere

  Pierdut certificat constatator de la sediul societatii II ABICULESEI I. DANUT, F22/1649/2012, CUI 30243664. Il declar nul!

  Pachetele medicale pentru 2021-2022, lansate în dezbatere. Ce servicii pot primi asigurații și neasigurații la sănătate

  Pachetele de servicii medicale de stat oferite atât persoanelor asigurate, dar şi celor neasigurate, pentru anii 2021-2022 au fost lansate în dezbatere publică de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp