More

  Norocul primului inscris: Toti banii alocati judetului Iasi la ultima rectificare bugetara vor ajunge in contul RAGCL Pascani

  Array

  Vesti buna pentru Primaria Pascani. Toti banii alocati de Guvern pentru judetulIasi, la ultima rectificare bugetara vor ajunge in conturile administratiei locale. Este vorba despre 6,1 mil de lei, bani care vor fi impartiti intr-o sedinta de urgenta a legislativului local programata la mijlocul acestei saptamani. Directionarea banilor, doar spre conturile municipiul Pascani, a fost posibila deoarece administratia locala a fost prima care a depus o solicitare in acest sens, alocarea fiind facuta pe principiul primul venit – primul servit.

  Cei peste 6 mil de lei ar urma sa fie folositi pentru achitarea datoriilor la regia locala de termoficare, ceea ce ar insemna ca unitatea pe  care fostul primar voia sa o falimenteze, are toate sansele sa scape de datorii catre bugetele de stat.

  ,, Vom avea o sedinta de urgenta in aceasta saptamana pentru ca banii primiti de la Guvern sa fie alocati RAGCL-ului. O parte din ei pentru achitarea datoriilor scolilor iar restul pentru subventia restanta la caldura. Obiectivul meu este ca in maxim un an de zile sa aducem pe linia de plutire regia de termoficare si societatea de apa si canal…,,, a spus edilul sef, Dumitru Pantazi.

   

  Orizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet