More

  Noile CA-uri de la regii sunt functionale. Fiecare membru va primi cate 7000 de lei si 1% din profitul anual

  Array

  Dupa luni de zile de piedici din partea unor functionari din Primarie,  a fost completata componenta Consiliilor de Administratie la societatile aflate in subordinea legislativului local.
  In sedinta de astazi consilieri au decis prin vot secret numele lor dar si modalitatea de plata: o indemnizatie de peste 500 de lei pe luna si 1% din profitul net al societati.

  Drept urmare, cel mai probabil saptamana viitoare, noile Consilii de Adminsitratie vor incepe sa functioneze. Totodata vor fi numiti directorii executivi si presedintii Consiliilor de Administratie.
  In urma votului secret de astazi, din conducerea Prest Serv Apa fac parte Dragos Ionescu si Costica Stoica, validati astazi cu 14 voturi, alaturi de Vasilica Aparaschivei, Iulian Moraru si Adriana Dondas.
  De asemenea la Eco Salubritatea S.A. au fost validati Eugen Chiriac cu 16 voturi si Dragos Ionescu cu 14 voturi alaturi de Eduard Dumea – actualul director, Dana Marcovschi si Iulian Moraru.
  In acelasi context a fost completat si CA-ul de la RAGCL cu Dorina Sofian – 12 voturi si Laurentiu Costan – 13 voturi, alaturi de Gelu Nedelcu, Sorin Năcuță și Dumitru Isticioaia.
  Legislativul local a aprobat si modul cum urmeaza ca acestia sa fie retribuiti. Pe langa indemnizatia fixa de peste 500 de lei pe luna ei vor primi si cate 1% din profitul net al societatii, daca il vor obtine.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cum si-au impartit consilierii, locurile din comisii si CA-uri

  Legislativul pascanean si-a stabilit reprezentantii in conducerile institutiilor din subordine. Consilierii sau alti reprezentanti ai partidelor reprezentate, au fost desemnati prin vot secret in...

  În loc sa strângă câinii de pe străzi, primarul trimite Poliția sa ii verifice pe iubitorii de animale

  Strangerea cainlor fara stapan, de pe strazile municipiului Pascani, da batai de cap si actualei administratii locale. De la inceputul anului, doar cinci caini...

  Bilanțul polițiștilor ieșeni pentru anul trecut

  În urma analizei situaţiei operative pe raza judeţului Iaşi, din anul 2020, cu privire la evoluţia situaţiei indicatorilor statistici, s-au evidenţiat următoarele aspecte:   Pentru creşterea...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI