16.9 C
Paşcani
marți, august 3, 2021
16.9 C
Paşcani
marți, august 3, 2021
Array

Noile CA-uri de la regii sunt functionale. Fiecare membru va primi cate 7000 de lei si 1% din profitul anual

Dupa luni de zile de piedici din partea unor functionari din Primarie,  a fost completata componenta Consiliilor de Administratie la societatile aflate in subordinea legislativului local.
In sedinta de astazi consilieri au decis prin vot secret numele lor dar si modalitatea de plata: o indemnizatie de peste 500 de lei pe luna si 1% din profitul net al societati.

Drept urmare, cel mai probabil saptamana viitoare, noile Consilii de Adminsitratie vor incepe sa functioneze. Totodata vor fi numiti directorii executivi si presedintii Consiliilor de Administratie.
In urma votului secret de astazi, din conducerea Prest Serv Apa fac parte Dragos Ionescu si Costica Stoica, validati astazi cu 14 voturi, alaturi de Vasilica Aparaschivei, Iulian Moraru si Adriana Dondas.
De asemenea la Eco Salubritatea S.A. au fost validati Eugen Chiriac cu 16 voturi si Dragos Ionescu cu 14 voturi alaturi de Eduard Dumea – actualul director, Dana Marcovschi si Iulian Moraru.
In acelasi context a fost completat si CA-ul de la RAGCL cu Dorina Sofian – 12 voturi si Laurentiu Costan – 13 voturi, alaturi de Gelu Nedelcu, Sorin Năcuță și Dumitru Isticioaia.
Legislativul local a aprobat si modul cum urmeaza ca acestia sa fie retribuiti. Pe langa indemnizatia fixa de peste 500 de lei pe luna ei vor primi si cate 1% din profitul net al societatii, daca il vor obtine.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
ploaie ușoară
16.9 ° C
17.3 °
16.2 °
92 %
2.9kmh
0 %
mar
26 °
mie
28 °
joi
34 °
vin
27 °
sâm
23 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI