1 C
Paşcani
luni, decembrie 5, 2022
Array

Noiembrie, luna Balurilor Bobocilor, în liceele din Pașcani

Mai sunt cateva zile pana cand incepe distractia in liceele din Pascani. Elevii de clasa a IX a fac ultimele repetitii pentru a trece cu brio de probele propuse de organizatorii Balurilor Bobocilor.

Liceul Tehnologic Mihai BusiocLa start s-a aliniat si Liceul Tehnologic „Mihai Busuioc” din Pascani. Cele 6 perechi au fost selectate in urma unei preselctii, iar pe 7 noiembrie, se vor intrece intre ele pentru a castiga mult ravnitul titlu de Miss si Mister Boboc 2013. Evenimentul va avea loc la Clubul Copiilor din Pascani, incepand cu ora 15.00. Biletele au fost puse in vanzare, pretul unuia fiind de 10 lei, ele pot fi achizitionate de la organizatori. Cu acelasi bilet aveti acces si la after party de la Pub-ul La Castani.

Organizatorii au pregatit un numar de 5 probe, dintre care cele de prezentare, aptitudini, dans si cultura generala. Si talentele scolii au pregatit momente de dans si cantec pentru cei peste 120 de spectatori. Invitatul special va fi un artist local.

Startul balurilor va fi dat pe data de 1 noiembrie, atunci cand la Casa de Cultura din Pascani va avea loc Balul Bobocilor la Liceu Teoretic „Miron Costin” din Pascani, invitat fiind cantaretul Maximilian, pretul biletului fiind de 20 lei.
Apoi, pe data de 9 noiembrie – “Sadoveanu”, invitatul special care va oferi premiul pentru Miss si Misster este Guess Who, pretul biletului fiind de 20 lei.
Colegiul Tehnic „CF Unirea” are programata competitia pe data de 15 noiembrie, la Casa de Cultura din Pascani. Invitati fiind DJ Ryno si Silvia. ziarulorizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow