Slider

Pregatirile pentru balurile bobocilor sunt in toi, iar organizatorii au stabilit deja toate detaliile pentru ca evenimentul sa fie unul inedit. S-au facut preselectiile pentru viitori concurenti, se fac repetitii si au fost stabiliti artistii care vor urca pe scena alaturi de liceeni.

In municipiul Pascani, primul bal va fi cel al Colegiului Tehnic CF Unirea, vineri, 2 noiembrie, de la ora 16.00, la Casa de Cultura Municipala Mihail Sadoveanu.

Tema balului se numeste „Povesti incalcite”, iar invitatul special este Andrei Leonte, câștigător al primei ediții a emisiunii X Factor și vedetă de televiziune.

Urmatorul bal este cel de la Colegiul National Mihail Sadoveanu, ce va avea loc pe 9 noiembrie, incepand cu ora 16:00, tot pe scena Casei de Cultura. „Decaprom-ul bobocilor”, asa cum a fost numit de organizatori, il are ca invitat special pe Dorian Popa.

Vineri, 16 noiembrie, tot de la ora 16:00, va invita la bal, cei de la Liceul Teoretic Miron Costin. Au o tema aparte in acest an, iar cele noua perechi, respectiv 18 bobocei, se pregatesc din greu pentru a obtine titlul mult ravnit.

Invitatul special este Killa Fonic, un rapper roman, care activeaza atat solo, cat si intr-o trupa.

Dupa baluri, liceenii vor merge la petrecerile ce vor fi organizate in locatii din municipiul Pascani.

 

Slider