More

  Noi strazi se deschid circulatiei rutiere la Pascani

  Array

  Vasile Acsinte - Viceprimar Pascani

  Viceprimarul municipiului Pascani, Vasile Axinte, presedintele Comisiei tehnice de organizare a circulatiei, are in vedere redeschiderea circulatiei rutiera pe unele strazi din Pascani, care au fost inchise abuziv pe timpul fostului primar Grigore Craciunescu. La acea vreme se luau hotarari fara a se consulta Consiliul Local.

  „Asa s-a intamplat si cu zona din apropierea strazii Eugen Stamate. In urmatoarele zile vom lua stalpii care blocheaza accesul masinilor si se va redeschide traficul. Mai sunt strazi care la fel vor fi eliberate traficului rutier. Nu inteleg care a fost scopul acestor decizii luate de fosta conducere. Totodata mai sunt unele probleme care urmeaza a fi discutate cu domnul primar si unde vom lua o decizie, iar mai apoi vom veni cu o hotarare in Consiliu Local pentru a putea fi puse in aplicare”, a declarat pentru bzi.ro viceprimarul municipiului, Vasile Axinte.

  De precizat faptul ca fostul primar, actualul deputat Grigore Craciunescu, obisnuia sa incalce legea administratiei publice in mod frecvent, mai ales cand era vorba despre facilitarea unor persoane apropiate lui. Drept dovada sunt si sutele de nereguli gasite de Curtea de Conturi. sursa infopresspascani.ro

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet