22.3 C
Paşcani
joi, iunie 24, 2021
22.3 C
Paşcani
joi, iunie 24, 2021

Noi sponsorizari Pakmaya la două instituţii de învăţământ din municipiul Paşcani

elefant.ro
answear.ro
creditfix.ro
credius.ro
creditprime.ro
vivacredit.ro
horacredit.ro/
elefant.ro
oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Două proiecte, care s-au bucurat de sprijinul financiar al fabricii de drojdie Pakmaya, au fost finalizate cu succes la Liceul Teoretic „Miron Costin” și la Colegiul Național „ Mihail Sadoveanu”.

Este vorba despre două investiții care își propun să susțină educația elevilor. La „Miron Costin”, de curând s-au terminat lucrările de renovare a unor băi din Corpul A. Este vorba despre o baie elevi și una profesori, plus o cabină pentru persoanele cu dezabilități. Valoarea totală a investițiilor se ridică la 120.000 lei.

Acest proiect este o continuare a colaborării cu firma Rompak. Reamintim că anul trecut, tot printr-o sponsorizare Pakmaya, s-a realizat renovarea și dotarea cu mobilier nou și echipamente IT a laboratorului de informatică din Corpul A al liceului.

Și la „Sadoveanu”, încă din luna ianuarie a acestui an, s-a lucrat intens la renovarea și dotarea laboratorului de informatică.

„Proiectul sponsorizat de Pakmaya are o valoare totală de aproximativ 37.000 euro, din care aproximativ 20.000 euro costă doar aparatura tehnică și licențele aferente. Nu suntem la primul proiect realizat cu ajutorul firmei Rompak, grație cărora am reabilitat toate băile din școală, am renovat laboratorul de biologie, de chimie, și acum pe cel de informatică”, potrivit reprezentanților instituției școlare.

Menționăm că, potrivit celor spuse de directorul unității de învățământ, Genoveva Șerban, inagurarea laboratorului ar urma să aibă loc săptămâna viitoare.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
22.3 ° C
22.8 °
19.9 °
88 %
2.8kmh
34 %
joi
30 °
vin
31 °
sâm
26 °
Dum
26 °
lun
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI