2.8 C
Paşcani
miercuri, octombrie 27, 2021

Noi șefi la Poliția Pașcani

Noi șefi la Poliția Pașcani

După pensionarea în masă a mai multor șefi de la Poliția Pașcani, Inspectoratul a numit pentru următoarele șase luni cine se va afla la conducere. Este vorba despre Bogdan Vasiliu care va ocupa funcția de șef, iar adjunct este Ionuț Carp. Planurilor lor pentru următoarea perioadă este de a păstra ordinea și liniștea publică dar și de a rezolva cât mai repede dosarele.

După o perioadă îndelungată de când Poliția Pașcani a rămas fără conducere, șefii de la Inspectoratul Județean Iași au numit pentru următoarele șase luni șeful și adjunctul acestuia.

Este vorba despre Bogdan Vasiliu, în vârstă de 30 ani care va fi șeful Poliției Pașcani. El lucrează în IPJ Pașcani din anul 2010 la Biroul Economic și este absolvent al Academiei de Poliției Al. I. Cuza din București. Este căsătorit și are un copil. Pentru următoarea perioadă, noul șef își propune ca alături de echipă să rezolve cât mai multe dosare și să fie păstrată în continuarea liniștea și ordinea publică. Colegii îl descriu ca fiind un profesionist în meseria ce o practică și foarte implicat în rezolvarea cazurilor.

Adjunctul Poliției Pașcani este Ionuț Carp, în vârstă de 34 ani, subcomisar și care a lucrat la Biroul de Ordine Publică.

DE LA ACELAȘI AUTOR

O întrebare cheie pentru o problemă cheie: Vor beneficia România și românii de sumele puse la dispoziție prin Planul Național de Redresare și Reziliență?!

Peste două zile, Consiliul Afaceri Economice și Financiare va aproba Planul Național de Redresare și Reziliență al...

Întreruperi de apă, miercuri, la Boșteni

C.P. În vederea realizării unor lucrări de modernizare tehnologică a Stației de pompare a apei Hăznășeni, municipiul...

Tradiții și obiceiuri de Sfântul Dumitru. Acum aflăm cum va fi iarna

Creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe 26 octombrie pe Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Izvoratorul de mir. Dacă în tradiția...

Noi reguli pentru slujbele religioase și procesiuni: distanţă de 2 metri între persoane, acces limitat în interior

Accesul credincioşilor în lăcaşul de cult şi în locaţiile unde se organizează slujbe şi adunări religioase se...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI