16.3 C
Paşcani
miercuri, mai 31, 2023

Noi șefi la Poliția Pașcani

Noi șefi la Poliția Pașcani

După pensionarea în masă a mai multor șefi de la Poliția Pașcani, Inspectoratul a numit pentru următoarele șase luni cine se va afla la conducere. Este vorba despre Bogdan Vasiliu care va ocupa funcția de șef, iar adjunct este Ionuț Carp. Planurilor lor pentru următoarea perioadă este de a păstra ordinea și liniștea publică dar și de a rezolva cât mai repede dosarele.

După o perioadă îndelungată de când Poliția Pașcani a rămas fără conducere, șefii de la Inspectoratul Județean Iași au numit pentru următoarele șase luni șeful și adjunctul acestuia.

Este vorba despre Bogdan Vasiliu, în vârstă de 30 ani care va fi șeful Poliției Pașcani. El lucrează în IPJ Pașcani din anul 2010 la Biroul Economic și este absolvent al Academiei de Poliției Al. I. Cuza din București. Este căsătorit și are un copil. Pentru următoarea perioadă, noul șef își propune ca alături de echipă să rezolve cât mai multe dosare și să fie păstrată în continuarea liniștea și ordinea publică. Colegii îl descriu ca fiind un profesionist în meseria ce o practică și foarte implicat în rezolvarea cazurilor.

Adjunctul Poliției Pașcani este Ionuț Carp, în vârstă de 34 ani, subcomisar și care a lucrat la Biroul de Ordine Publică.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow