More

  Noi șefi la Poliția Pașcani

  Noi șefi la Poliția Pașcani

  După pensionarea în masă a mai multor șefi de la Poliția Pașcani, Inspectoratul a numit pentru următoarele șase luni cine se va afla la conducere. Este vorba despre Bogdan Vasiliu care va ocupa funcția de șef, iar adjunct este Ionuț Carp. Planurilor lor pentru următoarea perioadă este de a păstra ordinea și liniștea publică dar și de a rezolva cât mai repede dosarele.

  După o perioadă îndelungată de când Poliția Pașcani a rămas fără conducere, șefii de la Inspectoratul Județean Iași au numit pentru următoarele șase luni șeful și adjunctul acestuia.

  Este vorba despre Bogdan Vasiliu, în vârstă de 30 ani care va fi șeful Poliției Pașcani. El lucrează în IPJ Pașcani din anul 2010 la Biroul Economic și este absolvent al Academiei de Poliției Al. I. Cuza din București. Este căsătorit și are un copil. Pentru următoarea perioadă, noul șef își propune ca alături de echipă să rezolve cât mai multe dosare și să fie păstrată în continuarea liniștea și ordinea publică. Colegii îl descriu ca fiind un profesionist în meseria ce o practică și foarte implicat în rezolvarea cazurilor.

  Adjunctul Poliției Pașcani este Ionuț Carp, în vârstă de 34 ani, subcomisar și care a lucrat la Biroul de Ordine Publică.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet