28.5 C
Paşcani
luni, august 15, 2022

Noi restricții: Se închid toate școlile, circulația restricționată noaptea, magazinele închise după ora 21.00, începând de luni

Presedintele Klaus Iohannis participa joi, 5 noiembrie, la sedinta de Guvern in care se iau decizii privind implementarea unor restrictii suplimentare pentru stapanirea pandemiei de COVID-19.

In sinteza, masurile anuntate de presedintele Klaus Iohannis in cadrul sedintei de guvern. O sedinta a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta va avea loc vineri, 6 noiembrie, ocazie cu care propunerile vor fi reiterate. Cel mai probabil, lista de restrictii va fi aprobata printr-o Hotarare de Guvern emisa tot vineri, 6 noiembrie, si va intra in vigoare la nivel national incepand de luni, 9 noiembrie:

– Predarea orelor la scoala se va face exclusiv in sistemul online.

– Angajatii din sectorul public si privat vor trece la telemunca peste tot unde este posibil.

Magazinele trebuie inchise seara cel tarziu la ora 21.00.

– Circulatia persoanelor pe timpul noptii va fi restrictionata, cel mai probabil pe baza de declaratie pe propria raspundere.
etrecerile, si cele publice si cele private, vor fi interzise.

– Targurile si pietele trebuie inchise.

– Portul mastii trebuie sa devina obligatoriu peste tot in tara, in toate locurile publice si la toate locurile de munca, indiferent daca vorbim despre locuri din interior sau din exterior.
Firmele trebuie obligatoriu sa isi decaleze programul de functionare astfel incat transportul public sa functioneze cu o incarcare mult mai mica, permitand distantarea intre persoane.

CONTINUARE PE ZIARE.COM

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow