4.4 C
Paşcani
vineri, martie 31, 2023

Noi reguli pentru functionarea societatilor in Pascani. Proiectul va fi pus in dezbatere publica

Anunt important pentru agentii economici din Pascani. Administratia locala pregateste un nou regulament privind eliberarea Acordului teritorial de functionare. Documentul urmeaza sa fie pus in dezbatere publica in cateva saptamani de zile, a anuntat edilul municipiului, iar hotararile Consiliului Local, in vigoare inca, ar urma sa fie anulate. Precizarile au fost facute in cadrul conferintei saptamanale de presa.

In momentul de fata prevederile legale privitor la eliberarea acestor documente nu sunt suficient de clare iar din acest motiv nu se stie cu exactitate care dintre societatile din Pascani au nevoie de astfel de avize si ce documente trebuie sa prezinte.

Primarul municipiului a spus ca sunt necesare astfel de clarificari deoarece unele societati au inceput sa aiba probleme in instantele de judecata. De exemplu pentru locuitele sau garajele construite este nevoie de obtinerea unor avize , pentru desfasurarea unor activitati comerciale, servicii sau productie.
Mentionam ca in acest an au fost emise 404 acorduri din care 319 noi.
Conform Ordonantei de Guvern nr 99/2000 doar o parte din societatile comerciale au obligatia sa solicite de la Primarie eliberarea Acordului teritorial de functionare, mai ales cele de comert, conform codului CAEN.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow