1.9 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 3, 2022

Noi reguli în Pașcani, din cauza numărului de infectări tot mai mare – DOC

Municipiul Pascani a intrat intr-un nou scenariu, din cauza numarului tot mai mare de persoane infectate cu virusul SARS-COV-2, in urma caruia incidenta a depasit pragul de patru la mia de locuitori. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Iasi a emis o noua hotarare, nr.27, luni, 24 ianuarie, privind restrictiile in aceasta situatie:

– restaurantele si cafenelele sunt deschise in intervalul orar 5-22 si doar la 30% din capacitatea spatiului;

– prepararea, comercializarea si consumul produselor alimentare si bauturilor alcoolice si nealcoolice sunt permise in spatiile special destinate dispuse in exteriorul cladirilor, in aer liber cu respectarea masurilor de protectie stabilite prin ordinul comun al ministerului sanatatii, economiei, antreprenoriatului si turismului si al presedintelul ANSVSA. Consumul este permis in aceste spatii special amenajate doar pentru persoanele care au certificat verde.

Aceste noi restrictii se adauga celor deja instituite in municipiul Pascani in zilele trecute, ce se refera la activitatea din institutii culturale, sali de jocuri si altele – VEZI AICI.

Precizam ca in hotararea nr. 27/24 ianuarie a.c., sunt incluse si orasul Targu Frumos, comunele Cotnari, Halaucesti, Ruginoasa, Deleni, Siretel si altele.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow