More

  Noi reglementari privind circulatia din Pascani

  Array

  Comisia de Circulatie din Pascani a avizat amenajarea a trei sensuri giratorii in principalele intersectii pentru fluidizarea traficului rutier. In fata fostului supermarket Minimax, in fata Spitalului de Urgenta si  la intersectia strazilor  Vatra cu Garii.  De asemenea se analizeaza varianta amenajarii unui sens giratoriu si in intersectia din fata Garii.

  In aceeasi sedinta membrii comisiei au avizat propunerea extinderii parcarii din fata Bancii Raiffaisen din zona Deal si blocarea tranzitului masinilor prin acea zona de pe strada Stefan cel Mare pe strada Mihail Kogalniceanu. Mai mult, ar urma sa fie redeschis traficul rutier pe ambele sensuri pe strada Eugen Stamate de la Posta la Piata Deal.

  La propunerea comandantului Politiei Locale ar urma sa fie amenajate inca doua treceri de pietoni : una in apropierea Bisericii Catolice si alta pe strada Garii.

  De asemenea la propunerea consilerului Neculai Enea ar urma sa fie cumparate si amplasate 10 indicatoare luminoase care sa fie amplasate la trecerile de pietoni din apropierea scolilor.

  Mentionam ca in aceeasi sedinta a fost analizata si o propunere de deschidere a circulatiei prin Piata Deal venita din partea consilierilui Marius Pintilie, care a fost respinsa.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Pascaniul se imprumuta pentru cofinantarea a patru proiecte incepute de administratia Pantazi

  Municipiul Pascani ar urma sa se imprumute cu 4 milioane de lei pentru confinantarea a patru proiecte din fonduri europene. Propunerea primarului Marius Pintilie...

  Discutii pentru sensuri giratorii, in loc de semafoare si despre sistematizarea cartierelor

  Administratia din Pascani vrea sa renunte la semafoare, din cauza problemelor tehnice aparute tot mai des, si sa le inlocuieasca cu sensuri giratorii. Anuntul...

  Școala Lunca va fi preluată din toamnă de Școala Gimnazială Iordache Cantacuzino Pașcani

  Incepand de anul scolar viitor, Scoala Gimnaziala Lunca si structura Blagesti vor fi arondate Scolii Gimnaziale Iordache Cantacuzino, de pe strada Stefan cel Mare...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI