17.3 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021
17.3 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021
Array

Noi reglementari privind circulatia din Pascani

Ultimele știri

Comisia de Circulatie din Pascani a avizat amenajarea a trei sensuri giratorii in principalele intersectii pentru fluidizarea traficului rutier. In fata fostului supermarket Minimax, in fata Spitalului de Urgenta si  la intersectia strazilor  Vatra cu Garii.  De asemenea se analizeaza varianta amenajarii unui sens giratoriu si in intersectia din fata Garii.

In aceeasi sedinta membrii comisiei au avizat propunerea extinderii parcarii din fata Bancii Raiffaisen din zona Deal si blocarea tranzitului masinilor prin acea zona de pe strada Stefan cel Mare pe strada Mihail Kogalniceanu. Mai mult, ar urma sa fie redeschis traficul rutier pe ambele sensuri pe strada Eugen Stamate de la Posta la Piata Deal.

La propunerea comandantului Politiei Locale ar urma sa fie amenajate inca doua treceri de pietoni : una in apropierea Bisericii Catolice si alta pe strada Garii.

De asemenea la propunerea consilerului Neculai Enea ar urma sa fie cumparate si amplasate 10 indicatoare luminoase care sa fie amplasate la trecerile de pietoni din apropierea scolilor.

Mentionam ca in aceeasi sedinta a fost analizata si o propunere de deschidere a circulatiei prin Piata Deal venita din partea consilierilui Marius Pintilie, care a fost respinsa.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
17.3 ° C
20.1 °
13.9 °
84 %
1.7kmh
2 %
sâm
25 °
Dum
27 °
lun
28 °
mar
31 °
mie
32 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI