27.6 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022

Noi proiecte de investiții în comuna Miroslovești. Pistă pentru biciclete, locuințe sociale, stații de încărcare și microbuze școlare electrice

Administrația locală din comuna Miroslovesti are în plan noi proiecte de investiții, pentru care se fac primele demersuri. Prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), primarul comunei, Constantin Cojocaru, a precizat că vrea să atragă fonduri pentru o pistă de biciclete pe drumul european 85, pe o distanță de 4 km, în zona localităților Miroslovești și Soci.

Tot prin aceeași oportunitate de a atrage sursă de finanțare, se dorește construirea a două locuințe sociale pentru cadrele medicale sau profesorii care fac naveta în comunitate.

Edilul a precizat că s-au făcut demersuri și pentru amenajarea a două stații de încărcare pentru mașinile electrice și pentru achiziționarea a două microbuze școlare electrice.

De precizat este și faptul că, de curând, administrația locală a obținut prin Compania Națională de Investiții, 10 milioane de lei pentru asfaltarea unui drum comunal din localitatea Soci, pe o distanță de 2,2 km.

Porțiunea respectivă este supusă frecvent eroziunii în urma topirii zăpezilor și a ploilor abundente.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow