1.3 C
Paşcani
marți, decembrie 6, 2022
Array

Noi locuri de muncă în Anglia şi Belgia

job

Cei care sunt in cautarea unui loc de munca au acum o noua sansa de a se angaja in tarile Uniunii Europene. Prin intermediul programului Eures, promovat pe plan local de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Iasi, sunt disponibile noi locuri de munca in Irlanda, Norvegia, Marea Britanie, Malta, Belgia si Polonia.

Cei din Marea Britanie au pus la dispozitie cinci locuri de munca in domeniul medical, pentru ingrijirea persoanelor in varsta. In Malta sunt vacante zece locuri pentru asigurarea curateniei in cladiri si camere, iar in Polonia o firma cauta patru analisti.

De exemplu, cei din Belgia sunt in cautarea unui manager proiectant. Candidatul trebuie sa aiba studii universitare, experienta de sase ani in IT si minim 2 ani experienta in management de proiect in constructia sistemelor de informatii.

Cei care sunt interesati de aceste locuri de munca trebuie sa depuna CV-ul si scrisoarea de intentie pe adresa de e-mail eures.etc•gov.mt. Mai mult de atat, se cere experienta si calificare in domeniu, dar si cunoasterea la nivel avansat a unei limbi straine.

Cele mai multe oferte sunt in Ungaria, unde candidatii au pus la dispozitie 75 de posturi pentru soferii de camion. Acestia trebuie sa aiba cel putin un ande experienta in spatiul UE, iar limba engleza nu este necesara. Mai multe informatii aici

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow