More

  Noi investiȚii la Târgu Frumos. Loc de joacă pentru copii, parcare și padoc pentru câinii comunitari

  Array

  Noi investiţii în oraşul Târgu Frumos. 3 proiecte de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico economici pentru amenajarea unui spaţiu de joacă copii, padoc şi parcare au ajuns pe masa consilierilor locali în şedinţa ordinară aferentă lunii mai, ce a avut loc ieri, 27 mai la sediul Primăriei.

  Veşti bune pentru copii care locuiesc pe strada Ecaterina Teodoroiu din Târgu Frumos. În curând vor avea un spaţiu de joacă modern. Valoarea proiectului este de 145 mii lei şi a fost aprobat în unainimitate de consilierii prezenţi la şedinţa de ieri.

  Un alt proiect ce s-a regăsit pe ordinea de zi a fost aprobarea indicatorilor pentru amenajarea unei parcări. Este vorba de aproximativ 12 locuri de parcare pentru proprietarii apartamentelor din blocul IAS. Valoarea acestei investiţii este de aproximativ 70 mii lei fără TVA din bugetul local.

  Ultimul proiect suspus spre votul consilierilor locali a fost aprobarea indicatorilor tehnico – economici pentru amenajarea unui padoc. Valoarea construcţiei este de 223 mii lei, iar lucrarea este începută de câteva luni în urmă, în prezent fiind adăpostiţi acolo aproape 70 de câini.

  O parte dintre consilierii aflaţi în opoziţie au fost nemulţumiţi de faptul că proiectele au apărut ca puncte suplimentare pe ordinea de zi şi nu au fost supuse dezbaterii comisiilor, însă au votat pentru aprobarea investiţiilor.

  Menţionăm că în şedinţa de ieri a fost alocată suma de 20 mii lei pentru un copil bolnav din oraş şi 30 mii lei pentru remedierea unor neconformităţi la Spitalul de Boli Cronice “Sf Ioan” Târgu Frumos.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI