5.5 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 10, 2022
Array

Noi exemple de şoferi care sfidează legea. Cum să iţi parchezi maşina pe trotuar sau pe trecerea de pietoni? (VIDEO)

Parcari inteligente la PascaniUnii soferi care circula prin municipiul Pascani pur si simplu nu dau doi bani pe legislatia rutiera si incalca orice regula a bunului simt. In cursul zilei de astazi, reprezentantii Politiei Locale au facut publice alte doua cazuri de conducatori auto surprinsi in timp ce isi parcau autoturismele unde le era mai usor.

Primul dintre cazuri, este cel al unui sofer din judetul Neamt care aflandu-se pe strada Garii, in zona complexului de stand-uri ia decizia de a-si parca masina de teren de cateva zeci de mii de euro, direct pe trotuar. In prima faza, nemteanul opreste masina regulamentar pe partea dreapta si desi avea destul loc sa o lase acolo, acesta se razgandeste si urca cu SUV-ul pe trecerea de pietoni si apoi printre trecatori. Gestul barbatului a fost surprins de camerele de supraveghere amplasate in zona iar Ioan Apreutesei s-a ales cu 300 de lei amenda pentru incalcarea HCL 30/2002.

Cea de-a doua situatie este a unei soferite din Valea Seaca care isi parcheaza Matiz-ul direct pe trecerea de pietoni din zona magazinului Viosand. Femeia care avea treaba in piata, nu s-a chinuit prea mult sa stationeze regulamentar si a lasat masina in calea pietonilor. Lacramioara Roman s-a ales cu 320 de lei amenda si trei puncte penalizare la codul rutier.

Alte articole

Ședință pentru amenajarea unei piste pentru biciclete în Hârlău

Ședință extraordinară vineri, 9 decembrie, în Hârlău. Aleșii locali...

Tradiții mironiste de Crăciun

C.P. Două evenimente care anunță sosirea Crăciunului sunt în...

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie, de la...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow