23.2 C
Paşcani
luni, august 2, 2021
23.2 C
Paşcani
luni, august 2, 2021

Noi autorizatii de taxi atribuite de Primaria Pascani

Primaria Pascani a  organizat o noua sedinta pentru atribuirea a trei autorizatii de taxi.  Comisia speciala s-a intrunit in cursul zilei de miercuri pentru analizarea dosarelor si desemnarea castigatorilor. Din cei noua participanti au fost desemnati castigatori cei cu punctajele cele mai mari:  SC ZAH ALLYN SRL – 235 p, SC Bety Mixt SRL – 230 p, si SC Lena Trans SRL – 215 p. Evalaurea s-a desfasurat in prezenta celor interesati si nu au fost contestatii, spune viceprimarita Gabriela Nedelcu.

Pentru aceleasi autorizatii a mai avut loc o sedinta anul trecut. Rezultatele au fost contestate in instanta de taximetristii nemultumiti pe motiv ca au fost acordate punctaje si pentru dotarile suplimentare ale masinilor, unele neavizate de autoritati. Primaria a solicitat lamuriri de la Registrul Auto Roman, iar masinile au fost trimise, din nou, la verificare.

Pe langa cele trei autorizatii licitate acum la Pascani au mai fost atribuite inca 112. Cele mai multe sunt deţinute de societatile Ovimixt şi Ovidiu SRL (GAJ), 35 la număr. Urmează şoferii individuali care deţin în total 29 de autorizatii, TOD Taxi – 24 autorizaţii, BET Taxi 14, ZAH Taxi 7 şi Nemesis cu 3 autorizaţii.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
23.2 ° C
24.3 °
21.2 °
59 %
1.7kmh
36 %
lun
32 °
mar
27 °
mie
29 °
joi
34 °
vin
29 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI