3.3 C
Paşcani
vineri, decembrie 9, 2022

Noi autorizatii de taxi atribuite de Primaria Pascani

Primaria Pascani a  organizat o noua sedinta pentru atribuirea a trei autorizatii de taxi.  Comisia speciala s-a intrunit in cursul zilei de miercuri pentru analizarea dosarelor si desemnarea castigatorilor. Din cei noua participanti au fost desemnati castigatori cei cu punctajele cele mai mari:  SC ZAH ALLYN SRL – 235 p, SC Bety Mixt SRL – 230 p, si SC Lena Trans SRL – 215 p. Evalaurea s-a desfasurat in prezenta celor interesati si nu au fost contestatii, spune viceprimarita Gabriela Nedelcu.

Pentru aceleasi autorizatii a mai avut loc o sedinta anul trecut. Rezultatele au fost contestate in instanta de taximetristii nemultumiti pe motiv ca au fost acordate punctaje si pentru dotarile suplimentare ale masinilor, unele neavizate de autoritati. Primaria a solicitat lamuriri de la Registrul Auto Roman, iar masinile au fost trimise, din nou, la verificare.

Pe langa cele trei autorizatii licitate acum la Pascani au mai fost atribuite inca 112. Cele mai multe sunt deţinute de societatile Ovimixt şi Ovidiu SRL (GAJ), 35 la număr. Urmează şoferii individuali care deţin în total 29 de autorizatii, TOD Taxi – 24 autorizaţii, BET Taxi 14, ZAH Taxi 7 şi Nemesis cu 3 autorizaţii.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow