-10.5 C
Paşcani
miercuri, februarie 8, 2023

Noi angajări la Spitalul de Urgență Pașcani. Zeci de posturi, scoase la concurs

Noi angajari la Spitalul Municipal de Urgenta din Pascani. Unitatea spitaliceasca a scos la concurs 16 posturi pentru infirmiere, noua pentru ingrijitoare, doua pentru spalatorese si unul pentru băieș. Publicatia de concurs a avut loc saptamana trecuta.

Se cauta personal pentru  urmatoarele sectii: Obstetrica ginecologie, chirurgie generala, neurologie, medicina interna, neonatologie, recuperare, gastroenterologie, ATI, pneumologie, psihiatrie, ambulatoriu integrat, farmacie, spalatorie si Serviciul Anatomie Patologica.

Dosarele de inscriere se depun la serviciul Runos, din cadrul spitalului, pana pe data de 19 octombrie, de luni pana vineri intre orele 9-15.

Proba scrisa va avea loc pe data de 29 octombrie, iar interviul pe 4 noiembrie.

Intr-un alt anunt, institutia cauta sa angajeze un medic specialist si doi referenti de specialitate, gradul I si III pentru Serviciul de management al calitatii serviciilor de sanatate.

Conditiile generale pentru inscriere, precum si lista cu documentele ce trebuie puse la dosar sunt postate pe site-ul spitalului.

De precizat este si faptul ca tot saptamana trecuta, unitatea medicala a anuntat ca face angajari pentru 21 de asistenti medicali. Sunt cautate persoane de specialitate cu studii postliceale sau superioare, dupa caz, cu sau fara vechime, pentru mai multe sectii.

Menționăm ca in momentul de fata Spitalul de Urgență Pașcani are in organigrama 772 posturi aprobate de Consiliul Local, toate necesare pentru obținerea acreditărilor de la Ministerul Sănătății.  In vara acestui an, dintre acestea, doar 516 erau ocupate si ar mai fi fost nevoie de 70 de asistente si 126 de infirmiere si personal auxiliar.

Spitalul este unitatea bugetara cu cei mai multi angajati, iar salariile sunt achitate din veniturile unitatii medicale. Bugetul total al institutiei pentru acest an este de aproape 70 de milioane de lei.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow