2.3 C
Paşcani
miercuri, decembrie 1, 2021

Noi angajări la Spitalul de Urgență Pașcani. Zeci de posturi, scoase la concurs

Noi angajari la Spitalul Municipal de Urgenta din Pascani. Unitatea spitaliceasca a scos la concurs 16 posturi pentru infirmiere, noua pentru ingrijitoare, doua pentru spalatorese si unul pentru băieș. Publicatia de concurs a avut loc saptamana trecuta.

Se cauta personal pentru  urmatoarele sectii: Obstetrica ginecologie, chirurgie generala, neurologie, medicina interna, neonatologie, recuperare, gastroenterologie, ATI, pneumologie, psihiatrie, ambulatoriu integrat, farmacie, spalatorie si Serviciul Anatomie Patologica.

Dosarele de inscriere se depun la serviciul Runos, din cadrul spitalului, pana pe data de 19 octombrie, de luni pana vineri intre orele 9-15.

Proba scrisa va avea loc pe data de 29 octombrie, iar interviul pe 4 noiembrie.

Intr-un alt anunt, institutia cauta sa angajeze un medic specialist si doi referenti de specialitate, gradul I si III pentru Serviciul de management al calitatii serviciilor de sanatate.

Conditiile generale pentru inscriere, precum si lista cu documentele ce trebuie puse la dosar sunt postate pe site-ul spitalului.

De precizat este si faptul ca tot saptamana trecuta, unitatea medicala a anuntat ca face angajari pentru 21 de asistenti medicali. Sunt cautate persoane de specialitate cu studii postliceale sau superioare, dupa caz, cu sau fara vechime, pentru mai multe sectii.

Menționăm ca in momentul de fata Spitalul de Urgență Pașcani are in organigrama 772 posturi aprobate de Consiliul Local, toate necesare pentru obținerea acreditărilor de la Ministerul Sănătății.  In vara acestui an, dintre acestea, doar 516 erau ocupate si ar mai fi fost nevoie de 70 de asistente si 126 de infirmiere si personal auxiliar.

Spitalul este unitatea bugetara cu cei mai multi angajati, iar salariile sunt achitate din veniturile unitatii medicale. Bugetul total al institutiei pentru acest an este de aproape 70 de milioane de lei.

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

S-a deschis depozitul de brazi naturali în Pașcani

Au aparut brazii naturali de vanzare in municipiul Pascani. De vineri, 26 noiembrie, s-a deschis depozitul de...

Două transformatoare pentru energie electrică ar urma să fie puse în cartierul Aerodrom

Vesti bune pentru cetatenii din cartierul Aerodrom, care nu au retea de iluminat in zona unde si-au...

Căsuțele pentru Târgul de Crăciun au ajuns la Pașcani. Manifestarea a fost aprobată de Consiliul Local

Primaria Pascani se pregateste sa amenajeze Targul de Craciun, prima editie, pe esplanada municipiului. In aceste zile...

Programul centrului de vaccinare se modifică de săptămâna viitoare. De luni până duminică, între orele 8-20

Programul centrului de vaccinare se modifica, din nou, dupa ce Primaria Pascani a anuntat ca a angajat...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI