1.3 C
Paşcani
marți, decembrie 6, 2022
Array

Noapte infernală : Doi pacienţi au murit la Spitalul de Urgenţă Paşcani

ambulanta pascani cpuGarda infernala pentru medicii din Compartimentul de Primiri Urgente al Spitalului din Pascani. In decursul a doar catorva ore, cadrele medicale s-au confruntat cu trei cazuri extrem de grave dintre care doua soldate cu decesul pacientilor.

In prima dintre situatii, un barbat in varsta de 45 de ani a ajuns la spital cu o afectiune deosebit de grava a aortei la nivelul toracelui. Potrivit medicilor, vasul important de sange s-a rupt pur si simplu, iar de aceea pacientul a fost transferat de urgenta la Clinica Cardio-Vasculara, din Iasi unde a fost operat cu succes.

In celelalte doua cazuri, in care doctorii nu au mai putut face nimic, este vorba despre un barbat de 45 de ani si un batran de 81 de ani.

Primul dintre pacienti a fost adus la unitatea medicala cu o ambulanta dupa ce a inceput sa se simta rau. La cateva minute de la prezentarea la spital, barbatul a intrat in stop cardio-respirator iar dupa ce a fost resuscitat minute in sir a fost declarat decesul.

Celalalt pacient mai in varsta, era intrat deja in stop cardio-respirator atunci cand a ajuns la spital astfel medicii nu au reusit sa ii mai salveze viata.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow