More

  Nita Dermide despre contracandidati: Nu au facut nimic pentru popor. Primarii si sefii de institutii trebuie sa se abtina de a influenta alegerile (VIDEO)

  Array

  Astazi, la ora 10:00, la sediul candidatul ARD, Dermidie Nita, la functia de senator in Colegiul 3 Pascani-Harlau a organizat o conferinta de presa la sediul PDL din Pascani.

  Politicianul a inceput conferinta prin a prezenta motivele pentru care candideaza, mai exact, sustine ca daca va fi ales, munca lui se va desfasura in teren, in colegiul pe care il reprezinta pentru a gasi solutii la toate problemele.

  Candidatul ARD i-a atacat pe contracandidatii sai spunand ca nu au facut nimic in ultimii 4 ani de zile pentru rezolvarea problemelor cu care cetatenii se confrunta.
  “Daca voi fi ales, voi incerca sa fac mai multe decat ce au facut ceilalti, iar daca nu voi fi in stare sa duc la bun sfarsit ceea ce imi propun, voi lasa locul liber catre cine va fi mai competent” sustine Nita.

  In ultima parte din conferinta, candidatul ARD, a facut apel la primarii si sefii de institutii sa nu isi foloseasca influenta pentru ai determina pe cetateni cum sa voteze.

  Orizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Electrocasnicele vor avea o nouă etichetă energetică în UE. Ce schimbări aduce noua scară de consum de la 1 martie

  Uniunea Europeană introduce o nouă etichetă energetică îmbunătățită a UE pentru aparatele de uz casnic în toate țările europene, care urmează să fie implementată...

  Ce este AMOC. E la cel mai scăzut nivel din ultimii 1.000 de ani și poate aduce apocalipsa în Europa și SUA

  Circulația Oceanului Atlantic care stă la baza Curentului Golfului (Gulf Stream), sistemul meteorologic ce produce vremea caldă și moderată în Europa, este la cel...

  Cum se va schimba clima României până în 2100. Nepoţii noştri nu vor mai şti ce e zăpada

  După furtuna care a lovit Capitala sâmbătă seară, experţii atrag atenţia că ne îndreptăm spre o eră deloc plăcută din punct de vedere termic. Fenomene...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp