22.4 C
Paşcani
vineri, iunie 2, 2023
Array

Nita Dermide despre contracandidati: Nu au facut nimic pentru popor. Primarii si sefii de institutii trebuie sa se abtina de a influenta alegerile (VIDEO)

Astazi, la ora 10:00, la sediul candidatul ARD, Dermidie Nita, la functia de senator in Colegiul 3 Pascani-Harlau a organizat o conferinta de presa la sediul PDL din Pascani.

Politicianul a inceput conferinta prin a prezenta motivele pentru care candideaza, mai exact, sustine ca daca va fi ales, munca lui se va desfasura in teren, in colegiul pe care il reprezinta pentru a gasi solutii la toate problemele.

Candidatul ARD i-a atacat pe contracandidatii sai spunand ca nu au facut nimic in ultimii 4 ani de zile pentru rezolvarea problemelor cu care cetatenii se confrunta.
“Daca voi fi ales, voi incerca sa fac mai multe decat ce au facut ceilalti, iar daca nu voi fi in stare sa duc la bun sfarsit ceea ce imi propun, voi lasa locul liber catre cine va fi mai competent” sustine Nita.

In ultima parte din conferinta, candidatul ARD, a facut apel la primarii si sefii de institutii sa nu isi foloseasca influenta pentru ai determina pe cetateni cum sa voteze.

Orizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow