More

  Nita Dermide despre contracandidati: Nu au facut nimic pentru popor. Primarii si sefii de institutii trebuie sa se abtina de a influenta alegerile (VIDEO)

  Array

  Astazi, la ora 10:00, la sediul candidatul ARD, Dermidie Nita, la functia de senator in Colegiul 3 Pascani-Harlau a organizat o conferinta de presa la sediul PDL din Pascani.

  Politicianul a inceput conferinta prin a prezenta motivele pentru care candideaza, mai exact, sustine ca daca va fi ales, munca lui se va desfasura in teren, in colegiul pe care il reprezinta pentru a gasi solutii la toate problemele.

  Candidatul ARD i-a atacat pe contracandidatii sai spunand ca nu au facut nimic in ultimii 4 ani de zile pentru rezolvarea problemelor cu care cetatenii se confrunta.
  “Daca voi fi ales, voi incerca sa fac mai multe decat ce au facut ceilalti, iar daca nu voi fi in stare sa duc la bun sfarsit ceea ce imi propun, voi lasa locul liber catre cine va fi mai competent” sustine Nita.

  In ultima parte din conferinta, candidatul ARD, a facut apel la primarii si sefii de institutii sa nu isi foloseasca influenta pentru ai determina pe cetateni cum sa voteze.

  Orizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  PMP cere adoptarea în regim de urgenţă a legilor privind eliminarea pensiilor speciale şi reducerea numărului de parlamentari la 300. (P)

  PMP a cerut astăzi convocarea Birourilor Permanente Reunite ale Camerei Deputaților și Senatului pentru eliminarea din Legea 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi senatorilor a...

  Investitii din fonduri UE, in pericol! Trei proiecte in intarzaiere. Primarul Pintilie, depasit de complexitatea problemelor

  Situatie ingrijoratoare la Primaria Pascani cu investitiile publice finantate partial din fonduri europene. Trei din cele patru proiecte aflate in derulare prin ADR  Piatra...

  Reportaj despre un elev de la Liceul Special Târgu Frumos, devenit profesor în școala de unde a pornit în viață – VIDEO

  Avea doar 9 ani când o afecţiune oftalmologică îl lăsa fără vedere. Dar nu şi fără speranţă. A terminat şcoala, a făcut facultatea şi...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI