More

  Nita Dermide, candidatul ARD pentru Senat, la Pascani

  Array

  ARD , are in sfarsit candidat pentru Senatul Romaniei pe Colegiul nr 5 Pascani – Harlau. Astazi, in cadrul unei conferinte de presa, Liliana Romaniuc, candidatul aceleiasi formatiuni pentru Camera Deputatilor a anuntat ca, aseara, conducerea judeteana a PDL Iasi a luat o decizie in acest sens, dupa ce omul de afaceri Leonard Rusu a renuntat sa mai candideze. Dupa indelungi negocieri, pedelistii au stabilit ca Nita Dermide sa isi incerce norocul in competitiea cu Florin Constantinescu de la USL si Ciprian Florescu de la PP DD.
  Dermide, in varsta de 51 de ani, este membru PDL inca din anul 1995 si a mai candidat, fara succes, pentru functia de primar, la alegerile locale din anul 2004. Acum el ocupa functia de director adj. la ITM Iasi. Pentru alegerile la Senat democrat- liberalii au negociat intens si cu fostul consilier independent Dionisie Afloroaei, care a refuzat sa candideze.

  In cadrul aceleiasi conferinte de presa, Liliana Romaniuc a anuntat ca se va muta la Pascani in timpul campaniei electorale si ca va deschide un sediu de campanie, in alta locatie decat sediul PDL. Ea a precizat ca va candideaza cu scopul de a aduce Pascaniul mai aproape de Europa si ca se bazeaza mai ales pe tineri si intelectuali, cei care isi doresc o schimbare radicala atat in viata lor cat si a comunitatii .

  Fosta inspectoare generala a mai spus ca la Pascani exista opozitie politica si ca va avea sanse reale sa castige alegerile generale cu o campanie bazata pe proiecte si solutii.

  Orizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet