23.5 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Nită Dermide, candidatul ALDE la Primăria Paşcani. Nu facem blaturi electorale, NU susţinem un referendum anti Apa Vital !

`

ALDE şi-a validat, astăzi, candidatul pentru Primăria Paşcani. Anunţul a fost făcut după şedinţă organizaţiei locale, la “Restaurant Parc”, în cadrul unei conferinţe de presă. Este vorba despre Nită Dermide, un politician cu experienţă în campaniile electorale. Preşedintele organizaţiei judeţene, Varujan Vosganian, a precizat că decizia a fost luată în urma unei consultări publice, deoarece Nită Dermide se bucura de notorietate în Paşcani.

Candidatul ALDE a spus jurnaliştilor că are ca obiectiv un rezultat cât mai bun la alegerile locale iar proiectele sale vor fi pentru îmbunătăţirea vieţii păşcănenilor.
Sicnron Dermide
Senatorul ieşean a precizat că peste câteva săptămâni de zile va avea loc lansarea oficială a candidaţilor şi va fi făcută publică lista pentru Consiliul Local, iar obiectivul este de a câştiga măcar un mandat de consilier.

În acelaşi context parlamentarul ieşean a explicat motivele şi contextul în care fostul preşedinte ALDE Paşcani a plecat cu o parte din organizaţie la PSD.

Reprezentanţii ALDE au precizat că nu susţin un referendum anti Apa Vital la Paşcani deoarece este un demers populist iar operatorul ieşean a venit să facă ordine şi investiţii în serviciile şi reţelele de apă şi canalizare.

La şedinţa de astazi a fost prezent şi fostul primar al oraşului Targu Frumos, Gheorghe Tătaru. El a vorbit despre nevoia de schimbare în politica românească şi despre cum a fost distrusă fabrica de zahăr Nectar Paşcani.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow