21.3 C
Paşcani
sâmbătă, martie 25, 2023

Nicoleta, adolescenta diagnosticată cu o boală gravă, va pleca în Turcia. Comunitatea pășcăneană se mobilizează pentru ea

Nicoleta, adolescenta din municipiul Pascani diagnosticata cu o boala grava, va pleca in Turcia pentru investigatii amanuntite. Informatia a aparut pe grupul Donatii Pascani, la scurt timp dupa ce cazul a fost mediatizat masiv in comunitatea pascaneana. Oameni cu suflet mare au donat circa 15.000 dolari in doar o zi pentru ca tanara sa aiba o sansa in plus la viata.

Iuliana Niculita, fondatoarea grupului de Facebook, Donatii Pascani, a precizat ca a luat legatura cu o asistenta medicala pascaneana care lucreaza in Turcia. Cu ajutorul ei, o echipa de specialisti o asteapta pe Nicoleta pentru investigatii amanuntite. – vezi aici postarea.

Si tinerii s-au implicat pentru a o ajuta pe adolescenta. Consiliul Scolar al Elevilor de la Liceul Teoretic Miron Costin din municipiu a anuntat ca a amplasat la poarta scolii o cutie unde se pot face donatii. Mai mult, lucreaza la diferite parteneriate pentru un sprijin financiar in plus.

Mentionam ca in urma cu cateva luni, Nicoleta a fost diagnosticata cu o tumora cerebrala, SARCOM NON-RMS OCCIPITAL- tumora maligna cap, fata, gat, iar de atunci a inceput cosmarul. A fost internata la secția de oncologie a Spitalului Sfânta Maria din Iasi, iar in ultima perioada a fost adusa acasa. Orice ajutor material, este bine venit și poate ajunge la familie in conturile de mai jos:

RO58RNCB0176156566830001; SWIFT/BIC:RNCBROBU, RO82CECEIS02B2EUR1045507; SWIFT:CECEROBUXXX deschise pe numele Coman Daniela.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow