More

  Nicio alternativă până în 2022 la blocajele din Podu Iloaiei

  Campania de asfaltare care a ajuns în cel mai mic oraş din judeţ a reamintit că orice intervenţie în trafic în această zonă duce imediat la blocaje şi cozi kilometrice de maşini.

  Prima zi a stării de alertă le-a reamintit ieşenilor că nu s-a schimbat nimic în ultimele două luni, de când epidemia i-a închis în case. „Eliberarea“ s-a blocat, ca de obicei, în Podu Iloaiei, acolo unde magistrala europeană are doar o bandă pe sens.

  Ieri, blocajul s-a ivit pe fondul traficului crescut din prima zi a săptămânii, dar nu pentru că ar fi avut loc vreun accident, ci pentru că în oraş se fac asfaltări.

  Este finalul unei campanii care a profitat de restricţii şi, aşa cum am relatat şi săptămâna trecută, a terminat de aşternut un covor asfaltic de la intersecţia cu E85 (Doi Lei) până în Budăi.

  Săptămâna aceasta se va încheia şi refacerea carosabilului pe raza oraşului Podu Iloaiei. Ziua de ieri a demonstrat că nu se pot face asemenea lucrări ziua, iar Regionala de drumuri naţionale şi-a retras utilajele şi a anunţat că va lucra doar noaptea.

  Situaţia, care a provocat cozi lungi de câţiva kilometri de o parte şi de alta a oraşului, este cauzată nu doar de segmentul îngust la intrarea dinspre Iaşi, dar şi de lipsa unei alternative. O rută ocolitoare putea să fie Axa rutieră judeţeană Iaşi-Suceava.

  citeste continuarea pe ziaruldeiasi

  Ce părere ai?

  Related Articles

  DRPCIV pune la dispoziția celor interesați un model oficial de contract de vânzare-cumpărare auto

  La schimbarea proprietarului unei mașini, pe lângă bunul propriu-zis, cumpărătorii trebuie să primească de la vânzătorul acesteia o serie de documente, printre care și...

  În ce ţări din Europa au românii restricţii de călătorie. Zece state europene nu primesc deloc români

  România a anunţat, luni, noua listă a statelor din care se poate veni fără a intra în carantină. Dar tot luni a fost actualizată...

  Data alegerilor locale, „batuta in cuie” miercuri. Proiectul de lege este dezbatut in Camera Deputatilor, care este for decizional

  Camera Deputatilor dezbate, miercuri, in calitate de for decizional, proiectul de lege pentru stabilirea datei alegerilor locale in 27 septembrie. Legea a trecut marti...

  Opinii