22.6 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
22.6 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Nici un om al străzii nu a solicitat ajutor din cauza gerului

  Ultimele știri

  Nici un om fără adăpost din Paşcani, Târgu Frumos sau Hîrlău nu a apelat la serviciile instituţiilor publice în ultima perioadă cu nopţi geroase. Reprezentanţii ISU susţin că nu au identificat astfel de persoane în urma controalelor făcute pe străzile localităţilor deşi temperaturile de afară au ajuns la -17 grade, iar pe străzi sunt mulţi cerşetori.

  La Pașcani oamenii strazii găsiți de echipajele ISU sunt duși la Spitalul din Municipiu. Aici se spală, mănâcă şi rămân peste noapte într-un loc cald din cadrul Secţiei de Boli Infecţioase, asta chiar dacă în anii trecuţi aceștia au făcut scandal şi au sărit la angajaţii spitalului.
  Menţionăm că Primăria din Paşcani a amenajat un centru social pentru persoanele fără adăpost în zona pieţei din Deal de aproximativ 340 mp, însă nu a fost dat în folosinţă deoarece nu s-au montat centralele termice care să asigure încălzirea spaţiului.

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  22.6 ° C
  22.8 °
  21.9 °
  82 %
  6.9kmh
  100 %
  vin
  22 °
  sâm
  18 °
  Dum
  22 °
  lun
  26 °
  mar
  28 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet