More

  Nici un ofertant pentru terasa de la “ŞTRANDUL FĂRĂ APĂ”. Condiţii de neacceptat pentru potenţialii investitori

  Array

  Primăria Paşcani nu vrea să încaseze bani de la oamenii de afaceri din Paşcani, blocând totodată dezvoltarea economiei locale. Cel puţin această este concluzia care reiese după ce sute de cereri de concesiune aşteaptă de ani de zile să fie soluţionate. Mai mult condiţiile impuse la unele licitaţii sunt de-a dreptul bizare rezultatul fiind acela că nimeni nu îşi mai depune oferta de preţ. Un exemplu în acest sens este licitaţia pentru închirierea a 20 mp de teren în incinta Ştrandului Municipal pe o perioadă de 3 luni de zile.

  Astăzi a fost ultima zi de depunere a ofertelor, licitaţia fiind programată pe data de 27 iunie. Din cauza preţului f mare, 10.852 de lei la care se adăugă şi costurile cu utilităţile, dar mai ales a condiţiei că acolo să nu fie comercializate băuturi alcoolice nici un comerciant nu şi-a depus ofertă pentru că ar fi ieşit în pierdere.

  Un alt motiv ar fi acela că afacerea devine profitabilă doar odată cu redeschiderea ştrandului. Cum la Paşcani o asemenea perspectivă este puţin probabilă în acest an pe motiv sunt necesare reparaţii iar investiţiile anterioare nici măcar nu au fost recepţionate, cei care erau interesaţi să investească în deschiderea unei terase au renunţat.
  Menţionăm că administratia Craciunescu a investit aproape 10 miliarde de lei pentru renovarea ştrandului, lucrările fiind făcute de mântuială, iar acum după nici 2 ani de zile sunt reparaţii pentru a putea fi folosit din nou.
  Orizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet