25.2 C
Paşcani
vineri, iulie 1, 2022
Array

Nici un ofertant pentru terasa de la “ŞTRANDUL FĂRĂ APĂ”. Condiţii de neacceptat pentru potenţialii investitori

Primăria Paşcani nu vrea să încaseze bani de la oamenii de afaceri din Paşcani, blocând totodată dezvoltarea economiei locale. Cel puţin această este concluzia care reiese după ce sute de cereri de concesiune aşteaptă de ani de zile să fie soluţionate. Mai mult condiţiile impuse la unele licitaţii sunt de-a dreptul bizare rezultatul fiind acela că nimeni nu îşi mai depune oferta de preţ. Un exemplu în acest sens este licitaţia pentru închirierea a 20 mp de teren în incinta Ştrandului Municipal pe o perioadă de 3 luni de zile.

Astăzi a fost ultima zi de depunere a ofertelor, licitaţia fiind programată pe data de 27 iunie. Din cauza preţului f mare, 10.852 de lei la care se adăugă şi costurile cu utilităţile, dar mai ales a condiţiei că acolo să nu fie comercializate băuturi alcoolice nici un comerciant nu şi-a depus ofertă pentru că ar fi ieşit în pierdere.

Un alt motiv ar fi acela că afacerea devine profitabilă doar odată cu redeschiderea ştrandului. Cum la Paşcani o asemenea perspectivă este puţin probabilă în acest an pe motiv sunt necesare reparaţii iar investiţiile anterioare nici măcar nu au fost recepţionate, cei care erau interesaţi să investească în deschiderea unei terase au renunţat.
Menţionăm că administratia Craciunescu a investit aproape 10 miliarde de lei pentru renovarea ştrandului, lucrările fiind făcute de mântuială, iar acum după nici 2 ani de zile sunt reparaţii pentru a putea fi folosit din nou.
Orizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

O noua majorare a salariilor, la Primăria Pașcani. Cât câștigă șefii din instituție

  Salariile functionarilor si a personalului contractual din Primăria Pașcani...

Conducerea CSM a renunțat la ștrand, înainte de a fi deschis

Conducerea clubului CSM Pașcani a hotărât sa renunțe la...

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni,...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow