More

  Drumuri blocate in apropierea Pascaniului

  Array

  Judetul Iasi si o mare parte din tara se afla sub cod galben de ninsori si viscol. In aceasta dimineata, 12 decembrie 2012, traficul rutier de desfasoara in conditii de iarna, iar tronsonul Pascani – Todiresti este blocat. Se incearca deszpazirea traseului, atat cu utilaje de la Directia Judeteana de Administrare a Drumurilor si Podurilor Iasi cat si cu ajutorul primit de la unitatile administrativ teritoriale aflate pe ruta. Si traseul Pascani – Helesteni este blocat. Un autobuz a ramas blocat la intrarea in localitatea Oboroceni solicitand ajutorul unui utilaj de deszapezire pentru a reusi sa ajunga in centrul localitatii. Blocat mai este si drumul Pascani – Siretel – Slobozia, unde s-a suplimentat numarul de utilaje de deszapezire. Drumarii actioneaza si pe ruta Pascani – Harmanestii Vechi care, de asemenea, datorita vantului si a ninsorii abundente este blocat inca de la primele ore ale diminetii.

  In momentul de fata, ninge abundent in aproximativ tot judetul, temperaturile nu depasesc sunt – 15 grade Celsius iar vantul bate cu 30 km/h din directia N-V.
  Politia recomanda conducatorilor auto in aceasta perioada sa conduca prudent iar masina sa fie echipata corespunzator de iarna.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet