More

  Nici o scoala din Pascani nu este pregatita pentru a primi elevii de la clasa pregatitoare

  Array

  In mai putin de doua saptamanii elevii revin la scoala, nu pe data de 15 septembrie cum eram obisnuiti ci pe data de 10 septembrie, dupa dorinta de modificare a Ministrului Educatiei, Daniel Funeriu.
  Anul acesta, in premiera, scolile vor avea amenajate sali speciale pentru clasa pregatitoare sau clasa 0. Si la Pascani sunt scoli ce vor amenaja astfel de clase.
  Spun ca vor amenaja deoarece pana in momentul de fata nici una dintre scolile ce vor avea clase pregatitoare, nu au montant mobilierul special pentru micii elevi.
  Mobilierul pentru clasa pregatitoare este format dintr-un pupitru reglabil cu blat trapezoidal, polita pentru ghizdan si placa pe fata din pal melaminat si cu scaun individual deasemenea reglabil.

  Scolile din Pascani si din zona arondata care vor avea anul acesta clase pregatitoare sunt: Lunca, Blagesti, Sodomeni, Scoala Gimnaziala ,,Iordache Cantacuzino”, Colegiul Economic ,,Nicolae Iorga”, Liceul Miron Costin si Liceul M Busuioc.

  La patru dintre aceste unitati, salile de clasa sunt varuite si igienizate dar mobilierul nu a fost montat iar la unele scoli nici macar nu a fost adus.
  Mobilierul tuturor scolilor din municipiu sunt facute de aceeasi firma Sc Inter-wood Design SRL, ce apartine lui Ciprian Anusca. Pretul unui corp de mobilier costa 200 ron/elev.

  La Liceul Miron Costin, vor fi amenajate 3 clase pregatitoare care vor fi formate din 66 de copii. Mobilierul nu a fost adus inca aici, dar conducerea scolii spune ca va face acest lucru cat mai curand. Aici vor preda Nicoleta Irina Ancuta, Liliana Iordachioaia si Oana Cucuos.

  La Scoala Gastesti, va fi amanejata 1 clasa pregatitoare care va fi alcatuita din 17 copii. Si aici sala a fost igienizata dar mobilierul nu a fost adus inca in scoala. Aici va prega Maria Copcea.

  La Colegiul Economic Iorga, vor fi amenajate 2 clase pregatitoare, una in regim normal si una in regim step by step, ce vor contine 52 de elevi. Si aici salile au fost igienizate si este singura din cele 4 scoli vizitate ce are mobilierul adus si pregatit de montaj. Aici vor preda Clara Mocanu, Alina Ipate si Maria Iacob.

  La Scoala Gimnaziala ,,Iordache Cantacuzino”, vor fi amenajate 3 clase pregatitoare ce vor fi formate din 74 de elevi. Si aici salile au fost igienizate, dar mobilierul nu a fost adus inca, este asteptat sa ajunga joi, 30 august. Aici vor preda Draga Tanase, Emanuela Nemtanu si Claudia Bargaoanu.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Scandal pentru secretara viceprimarului

  Legislativul pascanean a modificat organigrama Primariei pentru angajarea unei secretare la cabinetul viceprimarului. Subiectul a fodt discutat la in sedinta ordinara care a avut...

  Tu ți-ai creat cont de client ApaVital? Poți câștiga un premiu de 200 lei!

  Protejarea mediului înconjurător a constituit dintotdeauna o prioritate pentru ApaVital. Utilizarea instrumentelor de comunicare disponibile în mediul online reprezintă o metodă prin intermediul căreia...

  Slujbă religioasă și activități culturale dedicate Mitropolitului Visarion Puiu, la Pașcani

  Vineri, 26 februarie, in municipiul Pascani au avut loc manifestari dedicate Mitropolitului Visarion Puiu, ce au facut parte din cea de-a XXV-a editie a...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp