16.9 C
Paşcani
miercuri, iulie 6, 2022
Array

Nici o noapte liniştită la Paşcani. Scandal în zona blocului A4 anunţat la 112

Din ce in ce mai multe solicitari la 112 pentru a linisti scandalagii din Pascani. De exemplu aseara, 24 iulie locatarii blocului A 4 din zona Deal, satui de tipetele si injuraturile auzite au solicitat sprijinul politiei pentru a linisti tinerii, care fiind sub influenta alcoolului, au si spart un geam de la intrarea in scara blocului mentionat.

Patrula s-a deplasat imediat in acea zona, unde au gasit 8 tineri, printre care si fete. Dupa ce au fost legitimati, scandalagii nu au recunoscut nimic din cele relatate de locatarii blocului, in sesizare. Chiar daca nici un locatar nu a iesit din casa atunci cand politia era in scara blocului, de frica tinerilor rebeli, acestia din urma au primit cate o amenda contraventionala. Printre ei se afla si unul din fratii Sirghie, Andrei, cel care ar fi si sparg geamul, conform datelor de la Politie.

Persoana care a facut sesizarea a fost indrumata sa depuna plangere la Politia Municipiului Pascani pentru distrugere.

Seful Politiei Locale din Pascani, Vasile Avasiloaei precizeaza ca in ultima perioada din ce in ce mai multi tineri pascaneni consuma alcool in spatiul public, iar cand vad agenti de politie devin recalcitranti. Rugamintea lui este ca acestia sa respecte legea si sa prezinte actul de identitate sau sa se legitimeze. ziarulorizont.info

a4 pascani deal

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow