11.3 C
Paşcani
miercuri, martie 22, 2023
Array

Nici la Motca nu au ajuns alimentele de la U.E. Vezi cand vor fi distribuite pachetele

Alimentele gratuite de la Uniunea Europena ajung cu mare greu in unele comune din judet. In aceasta situatie este si Motca, iar satenii merg zilnic la primaria din localitate pentru a cere lamuriri.
Alesii locali sustin ca pana la sfarsitul saptamanii, pachetele ar trebui sa ajunga la oameni.

Satui sa tot astepte, oamenii din Motca bat drumul zilnic pana la Primarie pentru a intreba cand vor primi alimentele de la Uniunea Europeana. Unii dintre ei au sunat si la redactia BIT TV pentru a cere ajutorul.

Potrivit celor spuse de primarul comunei, Constantin Serioja Hobinca, administratia locala a facut o solicitare catre Prefectura Iasi sa primeasca pachetele in perioada 17-22 decembrie, insa nu au fost aduse. Din pacate, in perioada respectiva firma care s-a ocupat cu distribuirea alimentelor a reusit sa duca pachetele doar in 50 de comune in zilele respective, si nu in toate comunitatile trecute pe liste.

Ieri a fost o noua incercare pentru aducerea alimentelor in comuna, insa distribuitorii au anuntat ca intampina anumite probleme, iar camioanele vor ajunge in cursul acestei saptamani.

Potrivit celor spuse de purtatorul de cuvant al Prefecturii Iasi, Felix Guzga, in zilele urmatoare ar urma sa ajunga pachetele in toate comunitatile din judet.

Mentionam ca doar in comuna Motca aproape 1.400 de persoane asteapta pachetele cu alimente.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow