More

  ”Never give up!” Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani

  Liceul Teoretic ”Miron Costin” Pașcani, Iași este partener în cadrul proiectului ”Never give up!”, finanţat de Uniunea Europeană prin programul Erasmus+,  proiect de  parteneriat strategic pentru susținerea schimbului de bune practici în domeniul școlar, proiecte doar între școli, acţiunea cheie 2, cu umăr de referință 2017-1-PL01-KA219-038729_7.  Parteneriatul strategic, care se desfășoară între 1 septembrie 2017 și 31 august 2019, este coordonat de ZESPÓL SZKÓŁ OGÓLNOKSZTAŁCĄCYCH NR 16, Polonia și are ca parteneri școli din România, Turcia, Madeira – Portugalia, Italia și Cipru.

  Partenerii și-au propus, prin intermediul acestui proiect, să descopere și să diminueze, prin activități artistice și sportive, efectele negative pe care divorțul și condițiile sociale și familiare deosebite le au asupra comportamentului și randamentului școlar al elevilor.

  În perioada 23-27 octombrie 2017, 2 cadre didactice din  școala noastră au participat la  prima mobilitate transnațională din cadrul proiectului. Această activitate a fost organizată de către Escola Básica e Secundária da Ponta do Sol, partener al proiectului din Madeira, Portugalia.

  Fiecare instituție parteneră a fost reprezentată de două cadre didactice – coordonatorul proiectului din fiecare școală și un membru al echipei de proiect.

  În cadrul întâlnirii s-au pus la punct amănuntele cu privire la activitățile care se vor desfășura pe cuprinsul a celor doi ani de proiect, s-au stabilit termene limită ale activităților și perioada de  desfășurare a celorlalte întâlniri de proiect. Următoarea întâlnire va avea loc în perioada 23-27 aprilie 2018 la Liceul Teoretic ”Miron Costin” Pașcani.

  Informaţiile furnizate reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorului, iar ANPCDEFP şi Comisia Europeană nu sunt responsabile pentru modul în care este folosit conţinutul acestor informaţii.

  Comunicat de presă

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Elevii ar putea primi bursele până de Paște

  Elevii din judetul Iasi ar putea primi bursele, ramase restante incepand cu luna ianuarie, pana de sarbatorile pascale. In aceasta perioada se lucreaza la documentatii avand in vedere, ca in acest an, in premiera, aceste beneficii sunt suportate din bugetul de stat, fiind asigurata suma de 100 de lei pentru fiecare tip de bursa. //

  O singură grădiniță deschisă în Pașcani în vacanța de primăvară

  O singura gradinita din municipiul Pascani va fi deschisa pentru aproape doua saptamani in aceasta vacanta de primavara. Este vorba despre Gradinita cu Program Prelungit nr.4, ce va desfasura activitati cu micutii in perioada 19-29 aprilie. Aceasta masura a fost luata dupa ce sapte parinti au depus cereri in acest sens. //

  Premii pentru elevii Colegiului Unirea Pașcani la concursul de fizică, chimie și biologie „ZIRCON”

  Mai multi elevi de la Colegiul Tehnic CF Unirea din municipiul Pascani au obtinut premii la concursul de fizică, chimie și biologie „ZIRCON”. Liceenii uniristi au reusit sa se faca remarcati din cei 1350 de participanti, anunta reprezentantii colegiului intr-o postare pe retelele de socializare. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet