6.6 C
Paşcani
marți, octombrie 19, 2021

”Never give up!” Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani

Liceul Teoretic ”Miron Costin” Pașcani, Iași este partener în cadrul proiectului ”Never give up!”, finanţat de Uniunea Europeană prin programul Erasmus+,  proiect de  parteneriat strategic pentru susținerea schimbului de bune practici în domeniul școlar, proiecte doar între școli, acţiunea cheie 2, cu umăr de referință 2017-1-PL01-KA219-038729_7.  Parteneriatul strategic, care se desfășoară între 1 septembrie 2017 și 31 august 2019, este coordonat de ZESPÓL SZKÓŁ OGÓLNOKSZTAŁCĄCYCH NR 16, Polonia și are ca parteneri școli din România, Turcia, Madeira – Portugalia, Italia și Cipru.

Partenerii și-au propus, prin intermediul acestui proiect, să descopere și să diminueze, prin activități artistice și sportive, efectele negative pe care divorțul și condițiile sociale și familiare deosebite le au asupra comportamentului și randamentului școlar al elevilor.

În perioada 23-27 octombrie 2017, 2 cadre didactice din  școala noastră au participat la  prima mobilitate transnațională din cadrul proiectului. Această activitate a fost organizată de către Escola Básica e Secundária da Ponta do Sol, partener al proiectului din Madeira, Portugalia.

Fiecare instituție parteneră a fost reprezentată de două cadre didactice – coordonatorul proiectului din fiecare școală și un membru al echipei de proiect.

În cadrul întâlnirii s-au pus la punct amănuntele cu privire la activitățile care se vor desfășura pe cuprinsul a celor doi ani de proiect, s-au stabilit termene limită ale activităților și perioada de  desfășurare a celorlalte întâlniri de proiect. Următoarea întâlnire va avea loc în perioada 23-27 aprilie 2018 la Liceul Teoretic ”Miron Costin” Pașcani.

Informaţiile furnizate reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorului, iar ANPCDEFP şi Comisia Europeană nu sunt responsabile pentru modul în care este folosit conţinutul acestor informaţii.

Comunicat de presă

DE LA ACELAȘI AUTOR

Patrimoniului Mondial UNESCO: Centrul istoric din Praga

Centrul istoric din Praga a fost înscris în anul 1992 în lista Patrimoniului Cultural Mondial UNESCO, potrivit...

Miercuri nu va curge apă la robinete în Blăgești și câteva localități din apropiere

Lucrări de igienizare a rezervoarelor de apă potabilă din comuna Todirești, municipiul Pașcani În scopul igienizării rezervoarelor de...

Cum ar putea arăta Pământul peste 500 de ani. Scenariile sumbre sunt mai probabile pentru omenire decât viitorul mult visat

În prezent, oamenii de știință au abilitatea de a face predicții relativ corecte cu privire la viitorul...

ANAF avertizează: Nu deschideți mailuri false transmise în numele instituției

ANAF îi sfătuiește pe contribuabili să nu deschidă mailurile provenite de la adresa info@anaf.ro. Sunt mailuri false....

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI