23 C
Paşcani
joi, iunie 30, 2022
Array

VIDEO -Nesimitire. Scările mari vandalizate de cinci tineri. Ce spun păşcănenii

222 

Cinci tineri din Paşcani au vandalizat scările mari, de curând renovate. Au desenat un graffiti pe unul dintre pereţi. Acţiunea a avut loc sâmbătă noapte în jurul ore 23.00 şi a fost surprinsă de poliţişti pe camerele de luat vederi.
Ei au lăsat maşina la intrarea pe Esplanada, într-un loc unde nu era lumină. Apoi au urcat scările, chiar prin fata sediului Poliţiei. Operatiunea a durat câteva minute. Doi au stat de pază iar ceilalţi trei au mânjit pereţii cu vopsea roz şi verde. Apoi au intrat în restaurantul de la baza scărilor ca să se cinstească după ispravă.
Gestul celor cinci tineri este criticat vehement de păşcăneni. Şi pe reţelele de socializare au apărut comentarii împotriva celor care distrug scările.
Poliţia s-a autosesizat şi a început o anchetă în acest caz. Cei în cauză risca o amendă de până la 3000 de lei şi despăgubiri pentru reparaţii.
Menţionăm că scările mari şi cele mici precum şi Esplanada au fost modernizare cu fonduri europene şi de la bugetul local. Lucrările încă nu au fost finalizate, recepţia finală urmând să fie făcută până la sfarsitul acestei luni.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow