More

  VIDEO -Nesimitire. Scările mari vandalizate de cinci tineri. Ce spun păşcănenii

  Array

  222 

  Cinci tineri din Paşcani au vandalizat scările mari, de curând renovate. Au desenat un graffiti pe unul dintre pereţi. Acţiunea a avut loc sâmbătă noapte în jurul ore 23.00 şi a fost surprinsă de poliţişti pe camerele de luat vederi.
  Ei au lăsat maşina la intrarea pe Esplanada, într-un loc unde nu era lumină. Apoi au urcat scările, chiar prin fata sediului Poliţiei. Operatiunea a durat câteva minute. Doi au stat de pază iar ceilalţi trei au mânjit pereţii cu vopsea roz şi verde. Apoi au intrat în restaurantul de la baza scărilor ca să se cinstească după ispravă.
  Gestul celor cinci tineri este criticat vehement de păşcăneni. Şi pe reţelele de socializare au apărut comentarii împotriva celor care distrug scările.
  Poliţia s-a autosesizat şi a început o anchetă în acest caz. Cei în cauză risca o amendă de până la 3000 de lei şi despăgubiri pentru reparaţii.
  Menţionăm că scările mari şi cele mici precum şi Esplanada au fost modernizare cu fonduri europene şi de la bugetul local. Lucrările încă nu au fost finalizate, recepţia finală urmând să fie făcută până la sfarsitul acestei luni.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  3 aspecte de luat in considerare pentru a mentine ordine si curatenie in bucatarie

  Bucataria este unul dintre cele mai populate incaperi din locuinta ta. In acelasi timp, este spatiul care are parte de cea mai intensa activitate,...

  Semne bune anul are pentru Clubul K1 Vikings GYM Pașcani. 7 medalii obținute la o competiție națională

  Prima competitie de profil din acest an a adus sapte medalii pentru Clubul  K1 Vikings GYM din municipiul Pașcani. Sportivii au obtinut patru medalii...

  Activități e-learning cu parteneri din România și Polonia la Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani

  C.P. Un parteneriat inedit a debutat zilele acestea la Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani,  reunind  online elevi din Polonia, de la Școala Szkoła Języków...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI