More

  Nereguli găsite de polițiști. Amenzi pe bandă rulantă

  În perioada 20-22 octombrie a.c., poliţiştii Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Paşcani, au acţionat pe raza de competenţă pentru prevenirea faptelor decomerţ ilicit, comercializării ilegale de animale şi produse de origine animală, prevenirea şi descoperirea delictelor silvice şi combaterea infracţiunilor de furt din societăţi comerciale.

  S-a acţionat, de asemenea pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă civică, prevenirea şi combaterea neregulilor pe linie rutieră.

  Au fost legitimate 95 de persoane, verificate 50 de auto şi 15 mijloace hipo.

  Poliţiştii au aplicat 75 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 32.495 lei, dintre care 18 conform O.U.G. nr. 195/2002, 29 conform Legii nr. 61/1991, iar 26 conform Legii nr. 12/1990. Au fost confiscaţi 18 litri de ulei.

  În târgul din comuna Hălăuceşti a fost depistat un bărbat, de 24 ani, din judeţul Vrancea, care efectua acte de comerţ fără a îndeplini condiţiile prevăzute de lege. Acesta a fost sancţionat conform Legi 12/1990 cu amendă în sumă de 1.000 lei.

  În ziua de 21 octombrie a.c., au fost sancţionaţi conform Legii nr. 61/1991, cu amendă de 500 lei fiecare, o femeie şi un bărbat, ambii din comuna Stolniceni Prăjescu care fiind în stare de ebrietate au provocat scandal pe un drum public de pe raza satului Brăteşti.

  În aceeaşi zi a fost depistat circulând pa DJ 208, pe raza localităţi Mirceşti cu o autoutilitară un tânăr, de 25 ani, din judeţul Suceava, cu defecţiuni la caroserie şi fără a avea dotorile prevăzute de lege. Acesta a fost sancţionat contravenţional conform OUG 195/2002, cu amendă în sumă de 540 lei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Ard câmpurile din județ. Pompierii chemați să intervină

  · În data de 10.04.2021, ora 13:02, un echipaj de stingere din cadrul Punctului de Lucru Hârlău al Secției de pompieri Târgu Frumos a...

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu. //

  Elevii ar putea primi bursele până de Paște

  Elevii din judetul Iasi ar putea primi bursele, ramase restante incepand cu luna ianuarie, pana de sarbatorile pascale. In aceasta perioada se lucreaza la documentatii avand in vedere, ca in acest an, in premiera, aceste beneficii sunt suportate din bugetul de stat, fiind asigurata suma de 100 de lei pentru fiecare tip de bursa. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet