9.5 C
Paşcani
luni, octombrie 18, 2021

Nereguli găsite de polițiști. Amenzi pe bandă rulantă

În perioada 20-22 octombrie a.c., poliţiştii Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Paşcani, au acţionat pe raza de competenţă pentru prevenirea faptelor decomerţ ilicit, comercializării ilegale de animale şi produse de origine animală, prevenirea şi descoperirea delictelor silvice şi combaterea infracţiunilor de furt din societăţi comerciale.

S-a acţionat, de asemenea pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă civică, prevenirea şi combaterea neregulilor pe linie rutieră.

Au fost legitimate 95 de persoane, verificate 50 de auto şi 15 mijloace hipo.

Poliţiştii au aplicat 75 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 32.495 lei, dintre care 18 conform O.U.G. nr. 195/2002, 29 conform Legii nr. 61/1991, iar 26 conform Legii nr. 12/1990. Au fost confiscaţi 18 litri de ulei.

În târgul din comuna Hălăuceşti a fost depistat un bărbat, de 24 ani, din judeţul Vrancea, care efectua acte de comerţ fără a îndeplini condiţiile prevăzute de lege. Acesta a fost sancţionat conform Legi 12/1990 cu amendă în sumă de 1.000 lei.

În ziua de 21 octombrie a.c., au fost sancţionaţi conform Legii nr. 61/1991, cu amendă de 500 lei fiecare, o femeie şi un bărbat, ambii din comuna Stolniceni Prăjescu care fiind în stare de ebrietate au provocat scandal pe un drum public de pe raza satului Brăteşti.

În aceeaşi zi a fost depistat circulând pa DJ 208, pe raza localităţi Mirceşti cu o autoutilitară un tânăr, de 25 ani, din judeţul Suceava, cu defecţiuni la caroserie şi fără a avea dotorile prevăzute de lege. Acesta a fost sancţionat contravenţional conform OUG 195/2002, cu amendă în sumă de 540 lei.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Ce mai găsim în trafic: șofer cu alcoolemie de 1,28 mg/l, la Târgu Frumos

Un tanar de 25 de ani a fost prins de politistii din Targu Frumos la volanul unei...

Spitalul General C.F. Pașcani caută director financiar-contabil

Spitalul General C.F. Pașcani caută director financiar-contabil. Data-limită până la care se pot depune actele pentru dosarul...

Spitalul de Urgență Pașcani angajează cinci muncitori calificați. Se caută zidari, liftier, fochist și instalator

Spitalul Municipal de Urgenţă Paşcani, Județul Iaşi, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a...

POLIȚIA INTERNETULUI: Guvernul Cîțu pregătește cenzura pe YouTube, Facebook, Tik-Tok și toate rețelele sociale. CNA va putea amenda și bloca pe oricine

Profitând de faptul că toată lumea este atentă și preocupată cu criza politică și dezastrul sanitar, Guvernul...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI