10.4 C
Paşcani
duminică, aprilie 2, 2023
Array

Nemultumitii l-au inconjurat pe primar la indemnul opozitiei: „Ne –ati dus cu zaharelul, de ce rad consilierii de noi?”

“Ne-ati dus cu zaharelul sapte luni de zile. Noi am vrut sa platim dar nu ne-ati ajutat de loc. De ce consilierii rad de noi cand punem intrebari?”
Sunt doar cateva din vorbele adresate astazi de pascanenii veniti sa participe la sedinta Consiliului Local si care l-au inconjurat pe edil la indemnul unui consilier din opozitie.
Oamenii au cerut explicatii de ce s-a ajuns in situatia sa fie intrerupta furnizarea apei la blocuri si au spus ca traiesc cu frica ca oricand pot ajunge la fel.
Primarul i-a indemnat pe pascaneni sa se inteleaga cu vecinii de pe scara blocului pentru a putea achita datoriile la apa.

Edilul a atras atentia ca dupa intoarcerea serviciilor la Prest Serv Apa trebuie luate masuri imediate impotriva celor care obisnuiesc sa nu isi achite facturile. El a mai spus ca nu se va reveni la contracte individuale si ca locatarii trebuie sa se asocieze.
Pantazi a explicat ca serviciile au fost delegate operatorului iesean pentru ca societatea locala de apa si canal este in pragul falimentului si nu poate face investitii.

Primarul a fost atentionat ca pascanenii au ajuns la capatul rabdarii si ca, oricand, poate izbucni o revolta sociala. Culmea este ca aceste constatari au fost facute chiar de presedintele celei mai mari asociatii de proprietari din oras care a refuzat sa incheie contractele de furnizare a apei cu operatorul iesean.
In incheiere, primarul a concluzionat ca nemultumirile oamenilor sunt justificate dar si ca problemele reclamate s-au adunat in timp iar acum sunt decontate de actuala administratie.

Mentionam ca pe ordinea de zi a sedintei de astazi au fost 12 puncte. Sedinta a fost linistita pana la punctul „Diverse” cand au inceput discutiile contradictorii.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow