10.8 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

Nemulţumirile unui pensionar din Paşcani

S-a împlinit un an de zile de când un cetăţean din Paşcani a depus un dosar care conţine mai multe sesizări în legătură cu parcurile de joacă pentru copii, dar şi felul cum arată unele trotuare din oraş, la sediul Primăriei Municipiului. Este vorba despre pensionarul Aurel Iacob care locuieşte de când se ştie în Paşcani. El spune că a venit de nenumărate ori şi la audinetele ţinute de edilii oraşului unde a prezentat problemele, însă, fără nici un rezultat.
aurel iacob

Una dintre sesizări face referire la parcul de joacă pentru copii, din spatele blocului Crinu din zona Deal a Pascaniului. Acolo, de zeci de ani este un teren pentru prichindei, însă nu este amenajat.

Acest teren este unul dintre cele mai vechi spaţii de joacă pentru copii din Municipiu. Păşcănenii care locuiesc în zona spun că au nevoie de un parc aproape de locul unde locuiesc.

parc crinu

O altă nemulţumire a păşcăneanului Aurel Iacob face referire tot la un spaţiu verde, de această dată amplasat între blocurile T 7 şi T8. Acolo, de pe vremea lui Ceausescu au fost amplasaţi câţiva stâlpi. Pensionarul spune că a făcut solicitări ca spaţiul cu pricina să fie amenajat pentru copii, însă nimeni nu l-a luat în seama.

STALPI BETON LA T

Stâlpii, aproape 20 la număr sunt aşezaţi între cele două blocuri din zona Deal a Pascaniului şi avea ca funcţie – stâlp de ornament pentru ca, atunci când trecea convoiul cu fostul preşedinte al ţării, Ceauşescu, să fie totul frumos şi să nu se vadă că în spate se construieşte.

Cetăţenii care locuiesc in acel cartier,spun că ar fi bine ca acolo, administraţia locală să amenajeze un loc de joacă pentru copii.

Amintim ca, administraţia locală are un proiect de amenajare a spaţiilor de joacă pentru copii, în această perioada fiind inventariate problemele iar locurile sa fie modernizate şi îmbunătăţite cu mobilier specific.

Acestea sunt doar câteva dintre nemulţumirile păşcăneanului. În sesizarea lui, Aurel Iacob mai face referire la cablurile electrice dispuse la suprafaţa trotuarelor de pe strada Moldovei, abandonate după ce au fost executate lucrările de pavare a zonei, dar şi la trotuarul de pe stradă Mihail Kogălniceanu, pe drumul spre piaţă agroalimentară din Zona Deal a oraşului care este plin de gropi şi denivelări.

Urmariti materialul video cu mai multe informatii in cadrul buletinului de stiri INFOBIT.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow