19.1 C
Paşcani
duminică, mai 22, 2022
Array

Nemultumiri legate de ApaVital Iasi. Primarul va reprezenta o scara de bloc intr-un contract cu societatea ieseana

Nemultumirile in legatura cu noul furnizor de apa si canal nu inceteaza la Pascani. Mai multi cetateni au venit din nou in audiente pentru a cere edilului municipiului sa rezolve aceasta problema. Intr-un final, primarul Dumitru Pantazi si-a luat responsabilitatea sa incheie personal contract pentru o scara de bloc din oras.

audiente

Un grup de cetateni din Pascani au venit la audiente pentru a discuta din nou cu edilul despre problemele legate de ApaVital Iasi. Oamenii sustin in continuare ca vor sa incheie contracte individuale fara intermediari. De asemenea, nici scoaterea apometrelor pe casa scarii nu ar fi o solutie avantajoasa deoarece costa foarte mult.

Edilul, Dumitru Pantazi, a precizat ca daca pascanenii nu vor sa isi ia raspunderea pentru o scara, va cauta o solutie ca altcineva sa faca acest lucru in locul lor.
Totodata, si-a luat responsabilitatea sa reprezinte o scara de bloc si sa incheie pe numele lui contract cu societatea ieseana.
Mentionam ca tot la audientele de astazi, un pascanean s-a declarat nemultumit si de faptul ca semnaturile stranse pentru initierea unor proiecte de hotarare au fost declarate ilegale de Serviciul pentru Evidenta Populatiei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow